ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός : Ντέρμπι αποδείξεων στο ''καυτό'' ΟΑΚΑ

 


Ντέρμπι πρωτοπόρων σήμερα (21.11, 19.30 ) , όπου  η δεύτερη ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από την Ένωση ! Άρα από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα το παιχνίδι αυτό αποκτά μεγάλη σημασία !

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ''γκέλα'' και το 2-2 στη Ριζούπολη και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από 11 ματς απέναντι στους ''Ερυθρόλευκους''  και ουσιαστικά κερδίζοντας αυτό το ντέρμπι να δείξουν ότι αξίζουν να είναι διεκδικητές του τίτλου !

Ο Αργύρης Γιαννίκης , σαν προπονητής των Ιωαννίνων πέρυσι δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και φέτος πρέπει να τον κερδίσει , ;έχοντας και την βοήθεια 40.000 θεατών !  Για να το καταφέρει όμως θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση , καλή αμυντική λειτουργία , καθώς η ομάδα του έχει δεχτεί 10 γκολ φέτος , αποτελεσματικότητα στην επίθεση , οι ''Κιτρινόμαυροι'' έχουν μαζί με τον ΠΑΟΚ , την καλύτερη αποτελεσματικότητα με 20 γκολ και το πρέσινγκ που θα χρησιμοποιήσει να μην το ''σπάσουν'' οι αντίπαλοί του !

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γαλανόπουλου ,του Τζαβέλλα και του Τάνκοβιτς . Πιθανότατα θα κατεβάσει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 και τους: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια .Μισελέν δεξιά στην άμυνα , αλλά εδώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη συμμετοχή του Ρότα ή ακόμα και του Μπακάκη !Βράνιες, Μήτογλου στα στόπερ και Μοχαμάντι αριστερά. Σιμόες, Σιμάνσκι τα δύο αμυντικά χαφ. Άμραμπατ αριστερά ,Τσούμπερ δεξιά και Μάνταλό πίσω από τον μοναδικό προωθημένο  Αραούχο.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από νίκη επί του Ιωνικού , θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αποδείξουν ότι είναι το απόλυτο φαβορί  για τον τίτλο !  Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει μία πιο προσεκτική προσέγγιση , με σκοπό να πάρει τη μάχη του κέντρου και να χτυπήσει στους ανοιχτούς χώρους όταν η ΑΕΚ θα έχει ανεβάσει ψηλά τις γραμμές της !

Ο Μάρτινς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με  4-2-3-1 και τους :Βάτσλικ κάτω από τα δοκάρια . Ανδρούτσο ή Λαλά δεξιά στην άμυνα και τον Ρέαμπτσουκ αριστερά. Παπασταθόπουλος και Σισέ στα στόπερ .Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στα χαφ . Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρας  πίσω από τον Ελ Αραμπί . Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός είναι οι Κούντε, Καρμπόβνικ και Παπαδόπουλος με προβλήματα τραυματισμών, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι Κρίστινσον, Καραργύρης,  Μπα, Μάρκοβιτς, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο.

Διαιτητής είναι ο Βερίσιμο από την Πορτογαλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζεσούς, Μότα, ενώ τέταρτος είναι ο Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR οι Μάρτινς (Πορτογαλία), Κωσταράς (Αιτ/νιας) και παρατηρητής ο Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code