ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ατρόμητος : Ανοίγει η «αυλαία» στο Γεντί Κουλέ - Τι ετοιμάζουν οι δύο προπονητές

 


Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (6/11-17:15) στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» τον Ατρόμητο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 6 ισοπαλίες,1 νίκη και 1 ήττα εως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από μία πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι στον Παναθηναϊκo (0-0). Σε αυτούς τους πρώτους οκτώ αγώνες, η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έχει παρουσιάσει αποτελεσματικότητα, ισορροπία και  αμυντική συνέπεια στο παιχνίδι της. 

Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο θέλει να συνεχίσει και σήμερα, αναζητώντας για δεύτερη σερί αγωνιστική, μία γεμάτη εμφάνιση που θα μετουσιωθεί και σε «τρίποντο», το οποίο θα είναι το πρώτο στα εντός έδρας ματς για φέτος.

Από την άλλη οι Περιστεριώτες έχοντας μόλις 3 βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν νίκη, με τους τρείς βαθμούς που έχουν ως συγκομιδή, να προέρχονται από ισάριθμες ισοπαλίες, έχοντας παράλληλα και πέντε ήττες. Στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Λαμία  την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αν και προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (2-2), δείχνοντας όμως σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης. 

Σήμερα ταξιδεύει στην Κρήτη με σκοπό αφενός να συνεχίσει να βελτιώνει την αγωνιστική της εικόνα και αφετέρου να αποκομίσει βαθμό ή βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

    Τα πλάνα των προπονητών

                                                                                ΟΦΗ

Για τους γηπεδούχους, ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Ουές, Τσιλιανίδη και Στάικου, με τους δύο τελευταίους να συμμετέχουν σε μέρος του προγράμματος της προπόνησης την Παρασκευή μετά από καιρό, αλλά να μην μπαίνουν στην αποστολή για το σημερινό ματς, αφού δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ο 56χρονος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Το 4-3-3 θα παραμείνει με τον Επασί να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τους Μαρινάκη, Διαμαντή, Βούρο και Μπαλογιάννη να είναι η τετράδα στην άμυνα, απο δεξιά προς τα αριστερά. Μεγιάδο και Γκαγιέχος θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Τοράλ να αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος. Καμάου (αριστερά) και Λάμπρου (δεξιά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Φαν Ντούινεν ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

                                                                           ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

«Πονοκέφαλος» της τελευταίας στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Γιώργο Παράσχο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καρτάλη, ο οποίος έπαθε θλάση και θα λείψει για τουλάχιστον 15 μέρες από τις προπονήσεις. Εκτός έμειναν και οι Στρούγγης, Πισάνο και Νταβιώτης. Παράλληλα εντοπίστηκε και θετικό κρούσμα κορωνοιου στα καθιερωμένα διαγνωστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν μία μέρα πριν την διεξαγωγή του αγώνα. 

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν φαίνεται να αλλάζει την διάταξη που χρησιμοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές, με το 3-5-2 να είναι το σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του. Ο Πίριτς θα βρίσκεται κάτω από τα γκόλποστ με την τριάδα των κεντρικών αμυντικών να αποτελείται από τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γκαλβάο και Μαυρομάτη. Σε ρόλο αριστερού μπάκ-χαφ θα αγωνιστεί ο Καστεγιάνο και αντίστοιχα δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος. Μουνίθ, Ντένιτς και Σάλομον θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή με τους Κουλούρη και Μπετινέλι να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

                      Η αποστολή των δύο ομάδων

ΟΦΗ : Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σελίμοβιτς Μπαλογιάννης, Ναμπί, Τοράλ, Λάμπρου, Φάν Ντούινεν, Καστάνιος, Ντούρμισάι, Βούρος, Καμάου, Γκαγιέχος , Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης.

Ατρόμητος : Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Μαυρομμάτης, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

ΔιαιτητέςΚουμπαράκης (Κυκλάδων), Κόλλιας (Ηπείρου), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Μοντέρο (Ισπανία), A-VAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code