ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων - ΑΕΚ : Για τη νίκη στη ''Ριζούπολη''

 


Η  Ένωση ''φιλοξενείται'' στη ''γειτονιά'' της  από την ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' (6/11, 19.30) στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής της Superleague .

Σε ένα παιχνίδι , όπου η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό , ενώ ο Απόλλων χρειάζεται τους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού .

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον αποκλεισμό σοκ από την Κηφισιά στο κύπελλο , ενώ στο πρωτάθλημα από την ήττα με 4-1 στη Τούμπα , παρά την καλή εμφάνιση .

Ο Τζιανλούκα Φέστα θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς ,με σκοπό να μην επιτρέψει στον αντίπαλο του να βρει ρυθμό και χώρους για να απειλήσει . Ενώ στο επιθετικό κομμάτι θα προσπαθήσει να ''χτυπήσει'' είτε σε κάποια αντεπίθεση , είτε σε κάποια ''αδυναμία στην ανασταλτική  λειτουργία των ''Κιτρινόμαυρων'' , όπως και στο γκολ της ισοφάρισης της προηγούμενης αγωνιστικής .

Ο Ιταλός προπονητής είδε τον Ντομίνγκες να επιστρέφει στις επιλογές του, ωστόσο εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιασγάρας και Σλίβκα. Η ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να αποτελείται από τους : Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια , Μπαξεβανίδη δεξιά και Τουτουαριμά αριστερά στην άμυνα . Μπρούνο Άλβες και Ντομίνγκες στα στόπερ . Φατιόν και Κάστρο τα αμυντικά χαφ , με τον Μαρτίνεζ ως ''δεκάρι''. Τσιλούλης και Φαν Λα Πάρα στα εξτρέμ , με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη η ΑΕΚ προέρχεται από την δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Άρη και θέλει να κάνει το 4 στα 4 με τον Αργύρη Γιαννίκη στο πάγκο της και το 5 στα 5 συνολικά !

Για να το πετύχει αυτό ο Ελληνογερμανός τεχνικός θα στοχεύσει να ''κλέψει'' μπάλες ψηλά για να βρει χώρους , με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος και θα του επιτρέψει να φέρει τον ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα του. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ''στημένες'' φάσεις , όπου η Ένωση έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα φέτος .

Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μήτογλου, οι τραυματίες Γέβτιτς και Θεοχάρης, ενώ επιστρέφει σε αποστολή ο Άμραμπατ. Ο 41χρονος προπονητής έχει κάποια διλλήματα όσον αφορά την ενδεκάδα που αναμένεται να αποτελείται από τους : Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια . Μισλέν η Ρότα δεξιά στην άμυνα και ο Μοχαμάντι αριστερά . Βράνιες και Τζαβέλας στα στόπερ . Σιμόες και Σιμάνσκι στα χαφ. Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ η τριάδα πίσω από τον Αραούχο ή τον Ανσαριφάρντ . Σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Βράνιες, Ρότα, Μισελέν, Σιμάνσκι, Τζαβέλλας, Σιμόες, Μάνταλος, Λε Ταλέκ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσιντώτας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Άμραμπατ.

Διαιτητές: Ζοάο Πινέϊρο

Βοηθοί: Τιάγκο Κόστα, Νούνο Έϊρας

4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

VAR: Ευαγγέλου,

AVAR: Ζαμπάλας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code