ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φυλακίστηκε οπαδός της Τσέλσι έπειτα από ρατσιστικό tweet


 Στην φυλακή οδηγήθηκε οπαδός της Τσέλσι έπειτα από σειρά αναρτήσεών του με ρατσιστικό περιεχόμενο σε βάρος των φιλάθλων της Τότεναμ.Ο 21χρονός Νέιθαν Μπλάγκ βρέθηκε ένοχος και αποδέχθηκε τις 7 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για σειρά προσβλητικών αναρτήσεων από της που συνέβησαν από της 29 Σεπτεμβρίου 2020 έως της 5 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ρατσιστικές αναρτήσεις που βρήκαν αποδέκτες οπαδούς της Τοτέναμ, έφεραν σαν περιεχόμενο μια εικόνα από το Άουσβιτς και έναν άνδρα να χαιρετά με ναζιστικό τρόπο.Ο Μπλάγκ καταδικάστηκε σε ποινή 8 εβδομάδων.

Ο 21χρονός προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις αναφέροντας πως ήταν "παιχνίδι μεταξύ φίλων".Ο δικαστής της περιφέρειας, Μάικλ Χάμιλτον,δήλωσε πως οι αναρτήσεις του 21χρονού ήταν:"απεχθή και άκρως προσβλητικά. Ειλικρινά, το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων ήταν αξιοθρήνητο. Οι αναφορές στο ολοκαύτωμα και άλλα θέματα τέτοιου είδους δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ως πλάκα".

Οι αναρτήσεις του Μπλάνγκ ερευνήθηκαν από την ομάδα ασφαλείας της Τσέλσι και έπειτα διαβιβάστηκαν στην αστυνομία αφού πρώτα βρέθηκαν από έναν οπαδό της Γουέστ Μπρομ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code