ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Ιωνικός: Ευκαιρία για μοναξιά στην κορυφή για τους Ερυθρόλευκους



Μια μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αφού με μια νίκη σήμερα (7/11, 19:30) επι του Ιωνικού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα τον δει να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να παίρνει αέρα 3 βαθμών απο την δεύτερη ΑΕΚ, όπου εχθές στραβοπάτησε (2-2 με τον Απόλλων Σμύρνης).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρέαμπτσιουκ, αφού ο Μολδαβός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αστράγαλό του, μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη, μιας και το πρήξιμο δεν έχει υποχωρήσει ακόμη. Διαθέσιμος αναμένεται να είναι ξανά ο Σισέ μετά την απουσία του απο το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά να υπάρχει πονοκέφαλος για το αριστερό άκρο της άμυνας όπου δεν αποκλείεται ένας εκ των Λαλά-Ανδρούτσου να μετατοπισθεί αριστερά. 

Αντίθετα, επιστροφές παιχτών υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους, που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς ο Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, Λενίς που αποθεραπεύτηκαν, ενώ επιστρέφουν και οι Αοσμαν και Ματσούκας δίνοντας περισσότερες επιλογές και λύσεις στην ενδεκάδα. Οι Νικαιώτες θα κατέβουν χωρίς άγχος στο Φάληρο με σκοπό μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να καταφέρουνε να κλέψουνε βαθμούς απο τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του Ιωνικού:

Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code