ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος ο Σόλσκιερ, αναλαμβάνει ο Κάρικ


Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι και επίσημα παρελθόν από την Μάνσεστερ Γιουνάιντετ όπως ανακοινώθηκε σήμερα (21/11) το πρωί από τον αγγλικό σύλλογο. Η συντριπτική ήττα των κόκκινων διαβόλων από την Γουότφορντ με 4-1 ήταν το κύκνειο άσμα του Νορβηγού στον πάγκο και πλέον για τα επόμενα ματς χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Μίκαελ Κάρικ.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης από τον σύλλογο:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχώρησε από τη θέση του προπονητή.

Ο Όλε θα είναι πάντα ένας θρύλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με λύπη φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση. Αν και οι τελευταίες εβδομάδες ήταν απογοητευτικές, δεν θα πρέπει να συγκαλύπτουν όλη τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια για να ξαναχτίσει τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ο Όλε φεύγει με τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τις ακούραστες προσπάθειές του ως προπονητής και τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον. Η θέση του στην ιστορία του συλλόγου θα είναι πάντα ασφαλής, όχι μόνο για την ιστορία του ως παίκτης, αλλά ως σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής που μας χάρισε πολλές μεγάλες στιγμές. Θα είναι για πάντα ευπρόσδεκτος πίσω στο Old Trafford ως μέλος της οικογένειας της Manchester United.

Ο Μάικλ Κάρικ θα αναλάβει πλέον την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ ο σύλλογος ψάχνει να ορίσει προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code