ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3 : Πήρε την ''ματσάρα'' και ξέφυγε




Ο Ολυμπιακός άντεξε , εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη της ΑΕΚ και με κορυφαίο τον Ελ Αραμπί με δύο τέρματα πήρε την ματσάρα και ''ξεφεύγει'' 6 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλό του !

Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ, απάντησε ο Αραούχο , ο Ελ Αραμπί με δύο γκολ έβαλε τις βάσεις της νίκης αλλά ο Αργεντίνος έβαλε εκ νέου την Ένωση στο παιχνίδι !

Α Ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ''Ερυθρόλευκους'' αφού σκόραραν στο δεύτερο μόλις λεπτό με απίθανο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά !  Η αντίδραση του κόσμου της ΑΕΚ είναι υποδειγματικός με χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ των παιχτών . Στα πρώτα λεπτά ο Λιβάι Γκαρσία παίζει αριστερά και ο Τσούμπερ δεξιά, στη συνέχεια άλλαξαν θέσεις. Ο Ελ Αραμπί πηγαίνει πάνω στον Μήτογλού , ενώ ο Μάρτινς δείχνει να ''στοχεύει'' τον Μοχαμάντι με τον Μασούρα . 

Μονοδιάστατο παιχνίδι από τους γηπεδούχους ,στο 10λεπτο ,αφού προσπαθούν να φανούν απειλητικοί με σέντρες του Ιρανού αριστερού τους μπακ. Παρόλα αυτά , με αυτόν τον τρόπο βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης με τον Αραούχο στο 15' ! Ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα και ο Αργεντίνος πρόλαβε τον Βάτσλικ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ! Στο 24' ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα φάουλ σε καλή θέση ,  ο Μασούρας το εκτέλεσε με πάσα στον Λαλά αλλά ο Στάνκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ ! Στο 26' ο Μάνταλος έκανε μαγική ενέργεια κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση αλλά το ''σπατάλησε'' ο Τσούμπερ. Στο 31' ο Ονιεκούρου παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ύστερα από κόρνερ της ΑΕΚ και στο 32' η κεφαλιά του Σιμάνσκι έφυγε ψηλά !  Στο 34' ο Λαλά κάνει μαγική μπαλιά και ο Ελ Αραμπί, που αφού ντρίμπλαρε τον Μισλέν νίκησε και τον Στάνκοβιτς , ''παγώνοντας'' εκ νέου το ΟΑΚΑ !  Στο 43' ο αρχηγός της Ένωσης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους , αλλά το σουτ του Σιμάνσκι κόντραρε σε κόρνερ. Στο 45' οι παίχτες της ΑΕΚ , συνεργάζονται εξαιρετικά αλλά η τελική πάσα του Μοχαμάντι δεν είναι καλή !

Το πρώτο μέρος τελειώνει με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-2 , εκμεταλλευόμενος τις καλές του στιγμές και την ποιότητά του . Δεν έχουμε πολλές φάσεις αλλά υπάρχει καλός ρυθμός και ένταση ! Να τονίσουμε ότι λίγο πριν το 1-2 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες .

Β Ημίχρονο

Η πρώτη κίνηση  ήρθε από τον Αργύρη Γιαννίκη , αντικαθιστώντας τον κακό σήμερα Λιβάι Γκαρσία με τον έμπειρο Άμραμπατ. 

Το πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος ήρθε από τον Μοχαμάντι , χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Βάτσλικ .Στο 51' γύρισμα του Ιρανού που κόβει ο Σωκράτης και μετά  το σουτ του Μάνταλου έξω. Στο 52' ο Μασούρας σούταρε με το αριστερό , αλλά ο Αυστριακός κίπερ είχε απάντηση .  Η Ένωση πιέζει χωρίς όμως να δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στους αντιπάλους τους, ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ''χτυπήσει'' στους ανοιχτούς χώρους ! Στο 62' ο Αραούχο ταλαιπωρεί τον Παπασταθόπουλο , πασάρει στον Άμραμπατ αλλά το αριστερό του σουτ έφυγε λίγο εκτός της εστίας. Στο 65' ο Βάτσλικ κάνει σπουδαία απόκρουση με το πόδι σε σουτ του Μαροκινού εξτρέμ της !

Στο 68' ο Μάρτινς βλέποντας ότι έχει χάσει τον χώρο του άξονα περνάει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στη θέση του αρνητικού Ονιεκούρου και αλλάζει τον σχηματισμό της ομάδας του σε 4-3-3. Στο 70' ο Ελ Αραμπί  δείχνει να ''κλειδώνει'' τη νίκη , όταν ο Μοχαμάντι ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον αντίπαλό του που δεν αρνήθηκε το ''δώρο'' και έκανε το 1-3 ! Μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΚ δείχνει να τα έχει ''χαμένα'' και οι ''Ερυθρόλευκοι'' χάνουν διπλή ευκαιρία με τον Μαντί Καμαρά που αρχικά νικήθηκε από τον Στάνκοβιτς και στη συνέχεια από το δοκάρι ! Η ΑΕΚ όμως βρήκε απάντηση και πάλι με τον Αραούχο ! Ο Μασούρας κάνει το λάθος ο Ανσαριφάρντ κάνει πανέμορφη σέντρα και ο Αργεντίνος με αριστερό βολέ ''βάζει'' και πάλι στο παιχνίδι  την Ένωση! Στο  81' ο Γέφτιτς σουτάρει αλλά θα κοντράρει και στην αντεπίθεση ο Μασούρας θα χάσει μοναδική ευκαιρία ! ''Ροντέο'' το παιχνίδι μετά το 2-3 !

Στο 86' ο Εμβιλά σωτήρια προλαβαίνει τον Μάνταλο μέσα από την μικρή περιοχή ! Ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός με την είσοδο του Μπα , προσπαθεί να διασφαλίσει το προβάδισμα. 

Οι ''Πειραιώτες'' άντεξαν και πήραν σπουδαίο ''διπλό'' εκμεταλλευόμενοι όλα τα λάθη των αντιπάλων τους που πρέπει τώρα να  βρούνε το κουράγιο και να μην χάσουν άλλους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.


 ΑΕΚ Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι (Χατζησαφί 74'), Σιμάνσκι (Γέφτιτς 74'), Σιμόες (Λε Ταλέκ 87'), Λιβάι Γκαρσία (Άμραμπατ 45'), Μάνταλος, Τσούμπερ (Ανσαριφάρντ 74'), Αραούχο.

Ολυμπιακός : Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (Μπα 87'), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (Μπουχαλάκης 68'),Μασούρας (Λόπεζ 85'), Ελ Αραμπί (Τικίνιο 85').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code