ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Με ''ατρόμητο'' Κουλούρη πήρε την πρώτη νίκη (2-0)


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο στάδιο του Περιστερίου, στις 19:30 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League με τον δικέφαλο του Βορρά να είναι το φαβορί. 

Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη, μα την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με 2-0 με τον Ευθύμη Κουλούρη να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα 2 πρώτα φετινά τέρματα, το ένα με πέναλτι. Στο βαθμολογικό κομμάτι ο Ατρόμητος πλέον έφτασε τους 6 βαθμούς και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, που πλέον είναι ο Απόλλων Σμύρνης, Ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε στους 19 βαθμούς. 

1ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε τον Ατρόμητο στο 5ο λεπτό με μία κεφαλιά του Κρέσπο, η οποία όμως πέρασε άουτ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν αυτός που από την αρχή πίεζε τον Ατρόμητο και προσπαθούσε να μπει στην Γιαννιώτη. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος προσπάθησε και αυτός να κυκλοφορήσει την μπάλα και να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στο 16΄ ο Ζίβκοβιτς έκανε ένα σουτ , το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι ήταν χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Στο 24' ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του ευκαιρία με ένα σουτ του Χαρίση το οποίο δεν απείλησε. Στο 33' ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Ελ Καντουρί να δίνει στον Κούρτιτς, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε. Αρκετά καλός ο ρυθμός στον αγώνα με τον Ατρόμητο να ανεβάζει ρυθμούς και να απειλεί με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε μια κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 40' ο Ατρόμητος έκανε έναν αιφνιδιασμό, η μπάλα κατέληξε στον Σάλομον, ο οποίος έκανε ένα σουτ από μακριά, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης, παρέμεινε το 0-0. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Κουλούρη λίγο πριν την λήξη του ημίχρονο. Η φάση ξεκίνησε από τον Κουλούρη που πάσαρε στον Χαρίση, αυτός στον Μουνίθ που γύρισε εξαιρετικά στον Κουλούρη ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη. 1-0 Στην συνέχεια ο Κούρτιτς έχασε τεράστια ευκαιρία, με κεφαλιά. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο 80' κεφαλιά του Κούρτιτς με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει.

2ο ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις 2 ομάδες να μην κάνουν αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε εκ νέου δυνατά για να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς βέβαια να έχει κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Στο 55' ο Κούρτιτς εκτέλεσε ένα φάουλ με ωραίο τρόπο, το οποίο όμως πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε, ήταν καλύτερος και ήλεγχε το παιχνίδι για να κάνει το 1-1, με τον Ατρόμητο να μένει πίσω και να αμύνεται. Στο 63' Φοβερή αμυντική προσπάθεια από τον Βαρέλα που «πήρε το πορτοφόλι» του Μουνίθ σε μία φάση στην οποία ο Ατρόμητος θα μπορούσε ακόμα και να κάνει το 2-0. Ο Βαρέλα βρίσκει με τον αγκώνα τον Κουλούρη και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Ευαγγέλου, που πήγε στο VAR για να τσεκάρει για πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση στο 65'. Εν τέλει δόθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κουλούρης και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ατρομήτου, στο 67ο λεπτό. Στο 70 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μειώσει με τον Βαρέλα να κάνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ζίβκοβιτς και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 74' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Άκπομ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ, παρότι φάνηκε να βρίσκει την μπάλα ο Γιαννιώτης. Στο 87' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα με σουτ από καλή θέση να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Ωραία προσπάθεια και σουτ του Κούρτιτς με τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ στο 92'. Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να παίρνει μία μεγάλη νίκη στην έδρα του.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (Σπιριντόνοβιτς 84') , Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (Ντένιτς 72'), Μουνίθ (Βασιλαντωνόπουλος 84'), Κουλούρης (Κλωναρίδης 77'). 

Πάγκος: Μανδάς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Σπιριντόνοβιτς, Αθανασίου, Μαυρομμάτης, Ντένιτς, Πισάνο, Κλωναρίδης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (Σίντκλει 62'), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Κούρτιτς, Σβαμπ (Μουργκ 62'), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Εσίτι 80'), Μπίσεσβαρ ΙΣφιντέρσκι 72'), Άκπομ.

Πάγκος: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλει, Εσίτι, Μουργκ, Κούτσιας, Σφιντέρσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code