ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-ΟΦΗ 0-2 : Μπαλάρα και διπλό τετράδας για τους Κρητικούς


 Σαν σίφουνας πέρασε ο ΟΦΗ από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με 0-2 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League! 

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες (4 δοκάρια!) και με δύο γκόλάρες του Τοράλ, επικράτησε του Βόλου με 0-2.

Στην 4η θέση ανέβηκαν οι Κρητικοί, φτάνοντας τους 15 βαθμούς με αυτήν την νίκη και παραμένοντας αήττητοι εκτός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Βόλου, που δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

MVP του αγώνα ο Τοράλ, που εκτός των δύο γκολ που σημείωσε, ήταν συνεχώς πηγή κινδύνου για την άμυνα των Θεσσαλών, πραγματοποιόντας την καλύτερη του εμφάνιση. 

Ο Αγώνας 

Αλλεπάλληλες μεγάλες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ στην αρχή του αγώνα! Στο 6' μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια, ο Λάμπρου βρέθηκε απέναντι απο τον Κλέιμαν, σούταρε αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου έδιωξε  την μπάλα σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Κόρνερ, οι Κρητικοί στην ίδια φάση έχασαν δύο δοκάρια! Πρώτα με κεφάλια του Λάμπρου και σε δεύτερο χρόνο, μετά από σούτ του Μεγιάδο. 

Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκόρ! Με καταπληκτικό αριστερό σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή , ο Τοράλ έστειλε την μπαλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κλέιμαν, κάνοντας το 1-0.

Νέα, απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Τοράλ να σουτάρει καταπληκτικά, τον Κλέιμαν να παρεμβαίνει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο ριμπάουντ, ο Καμάου μπροστά σε άδεια εστία, έστειλε την μπάλα με σουτ ψηλά άουτ, χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία για δεύτερο γκόλ.

Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 32ο λεπτό . Ο Φαν Ντούινεν έστρωσε την μπάλα στον Μπαλογιάννη, ο οποίος έκανε ένα δυνατό σούτ, όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο.Νέο δοκάρι για τον ΟΦΗ στο 38'.Μετά  από ασίστ του Καμάου, ο Τοράλ με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων,χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία για τους ομιλήτες.

Δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ στο 49ο λεπτό! Μετά από κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τοράλ, ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό σούτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Βόλου, γράφοντας το 0-2.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο στο 57'. Μετά από σέντρα του Φερνάντες από δεξιά, ο Μπαρτολο βρέθηκε απέναντι από τον Βάτερμαν,κάνοντας μια αδύναμη κεφαλιά, με τον γκολκιπερ των Κρητικών να διώχνει με τα πόδια. 

Δοκάρι για τον Βόλο στο 76ο λεπτό! Ο Φερνάντες έκανε μία ψηλοκρεμαστή σέντρα από τον άξονα, ο Φαν Βέρτ πήρε την κεφάλια και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βάτερμαν,χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα της Μαγνησίας. 

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ – 4-3-3): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν (87’ Τερεζίου), Ρίνερ, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (46’ Φερνάντεζ), Ρεγκατέν, Ορός (80’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ.

ΟΦΗ (Νιόπλιας – 4-3-3-): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (72’ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ (78’ Σελίμοβιτς), Καμάου (65’ Γρίβας), Λάμπρου (78’ Στάικος), Φαν Ντάινεν (78’ Καστάνιος).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code