ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΟΦΗ : Ανοίγει η «αυλαία» στο Πανθεσσαλικό

 

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ σήμερα (15:00), στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Μαγνησίας προέρχεται από μία σειρά τεσσάρων αγώνων όπου δεν έχει καταφέρει να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα επεισοδιακό αγώνα ,ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη με 2-1.Παρόλα αυτά οι Βολιώτες παραμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω μόνο από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς στις εννιά πρώτες αγωνιστικές. Στον σημερινό αγώνα και παρά τις ελλείψεις που χρειάζεται να διαχειριστεί ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία σημαντική νίκη εντός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί βρίσκονται επίσης ψηλά στην βαθμολογία, έχοντας σκαρφαλώσει στην 6η θέση με 12 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν την  μέχρι τώρα πολύ καλή εικόνα τους στο πρωτάθλημα. Στόχος στον σημερινό αγώνα είναι να διατηρήσουν το αήττητο εκτός έδρας σερί που τρέχουν εως τωρα, με την ομάδα του Ηρακλείου να μην έχει ήττα μακριά από την έδρα της. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση από την έναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας ένα πολύ συμπαγές και σκληροτράχηλο σύνολο, ενώ παράλληλα στα τελευταία παιχνίδια συνδυάζει την αμυντική προσήλωση με την καλή επιθετική ανάπτυξη.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Σημαντικές ελλείψεις και απουσίες θα έχουν και οι δύο προπονητές αντίστοιχα που καλούνται να ανακατέψουν την τράπουλα της ενδεκάδας και να κάνουν αλλαγές σε πρόσωπα. Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκούζντρα, Βοιτκόφσκι, Γκρίλο και Μπαριέντος, με τους δύο τελευταίους να είναι τιμωρημένοι λόγω αποβολής, στο προηγούμενο εντός έδρας ματς του Βόλου απέναντι στον Άρη. Αντίθετα επιστρέφει ο Εμιλιάνο Πουρίτα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός! 

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με τον Κότνικ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Πουρίτα-Ρίνερ-Ρομέρο και Φεράρι, από δεξιά προς τα αριστερά. Την τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Τοτσάκης, Όρος και Νίνης με τον Μπαρτόλο να αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, τον Φερνάντες αντίστοιχα ως δεξί εξτρέμ και τον Ολλανδό Φάν Βέρτ να αποτελεί την αιχμή του δόρατος της επίθεσης των Θεσσαλών.

Πολλά τα προβλήματα και για τον Νίκο Νιόμπλια, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ντούρμισάι, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Ουές, Γιαννούλη, Λυμπεράκη και Τσιλιανίδη. Στην αποστολή της ομάδας των Κρητικών συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό διάστημα ο Απόστολος Γιάννου.

Δεν φαίνεται να διαφοροποιεί το 4-3-3 ο τεχνικός των Κρητικών με τον Επασί να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βούρο και Διαμαντή. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μαρινάκης και αριστερά ο Μπαλογιάννης. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαγιέχος και Μεγιάδο με τον Τοράλ να κινείται λίγο πιο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος. Λάμπρου (αριστερά) και Καμάου (δεξιά) θα πλαισιώνουν τον Φαν Ντούινεν στην επιθετική γραμμή των ασπρόμαυρων.

Ο Βαγγέλης Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησηςΒοηθοί του θα είναι οι Mπουξμπάουμ και Τριανταφύλλου των συνδέσμων Α. Αττικής και Αρκαδίας αντίστοιχα. Στο VAR θα είναι ο κ. Γκάμαρης, AVAR ο κ. Σαμοΐλης, ενώ ο Δημήτρης Καλύβας θα είναι ο παρατηρητής του αγώνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code