ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα: Με μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη στην Ελαφρά Ταξιαρχία



Tον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται  sτη Ριζούπολη (19:00 - CosmoteSport 2) ο Απόλλων Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο τη φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι που κρίνεται κομβικό για την Ελαφρά Ταξιαρχία στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της.


Ο Τζανλούκα Φέστα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σλίβκα, με τους Βέρχουλστ και Παμλίδη να είναι ξανά διαθέσιμοι και να προσθέτουν λύσεις στα χέρια του. Ο Απόλλων δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης την φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μέχρι στιγμής με μόλις 2 γκολ, κάνοντας την προσπάθεια του ακόμα πιο δύσκολη. 

Η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Βερχούλστ, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Άλβες, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απο την άλλη προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό με 1-2, στην οποία όμως ήτανε ανταγωνιστικός για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο Άγιαξ την Ηπείρου προέρχεται απο ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας όμως 3 ισοπαλίες και παραμένοντας σε τροχιά Play Off, και όντας αήττητος εκτός έδρας με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Ο Ηρακλής Μεταξας ανακοίνωσε διπλή αποστολή για το σημερινό ματς, με την ομάδα να είναι προγραμματισμένο να μεταβεί σήμερα στην Αθήνα και απο εκεί κατευθείαν στην Λάρισα, για τον αγώνα κυπέλλου απένατι στην τοπική ΑΕΛ την Τρίτη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιόντης, Λώλης, Κόντε, Αλ. Τριάδης, Κύρκος, Ρίζος και Αθανασίου. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα και Μιλιντσεάνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code