ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: "Δύσκολη έξοδος" για τους "Πράσινους" για την πρώτη εκτός έδρας νίκη


Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο Στάδιο "Θ. Κολοκοτρώνης" στις 20:30 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης: Ο γηπεδούχος Αστέρας αν και δνε έπεισε με την εμφάνιση του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης κατάφερε με την "υπογραφή" του Μπαράλες να πάρει την νίκη με 0-1, κάτι που χρειαζόταν πολύ για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας, αλλά και του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς. Από εκεί και πέρα πάει με το κεφάλι ψηλά να αντιμετωπίσει έναν Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ράσταβατς δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι, περιμένοντας τους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου. Στη διάθεσή του πάντων θα βρίσκεται ο Πίτσου Ατιένθα που ξεπέρασε το θέμα που είχε και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα. Εκτός θα βρίσκεται ο Καπίγια που ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης να διεκδικήσει ότι μπορεί με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά αφού την περασμένη εβδομάδα πήραν μια ωραία και άνετη ξιη επί του νεοφώτιστου Ιωνικόυ με 4-1, με τον Καρλίτος να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ στην Super League φέτος (μέχρι στιγμής), ενώ στα θετικά λογίζεται και οτι ο Παλάσιος σκόραρε το πρώτο του γκολ (με πέναλτι). Ψυχολογικά η ομάδα ίσως έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αφού τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με τον Ιωνικόε 2 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι φίλοι της ομάδας δεν θα μπορέσουν να εμψυχώσουν τους παίκτης (με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ), αλλά και 70.000 ευρώ πρόστιμο. Στα του αγώνα τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε χθες την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Επιστρέφει ο Σωκράτης Διούδης μετά από απουσία 2 παιχνιδιών, ενώ Ο Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Από την άλλη αν και ο Λούντκβιστ προπονήθηκε κανονικά δεν μπήκε στην αποστολή, διότι κρίθηκε ανέτοιμος. Έτσι ο Παναθηναϊκός έρχεται με φορά από τον Ιωνικό και θέλει μια ακόμα νίκη την πρώτη του φέτος μακριά από την έδρα του.

Στο βαθμολογικό κομμάτι την δεδομένη στιγμή και μετά από 6 αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολης έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ από την άλλη το "Τριφύλλι" βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς. Στα περσινά παιχνίδια ο γηπεδούχος Αστέρας είχε μια νίκη, ενώ 3 μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα, με τους "Πράσινους" να μην κερδίζουν κανένα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code