ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (1-0): Πρώτη νίκη για Ελαφρά Ταξιαρχία με ήρωα Κότσαρη και λυτρωτή Ιωαννίδη



Εκπληκτική εξέλιξη στο παιχνίδι της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παίρνει την νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Ιωαννίδη και ήρωα της αναμέτρησης τον νεαρό τερματοφύλακα Κότσαρη όπου έπιασε το πέναλτι του Περέα στις καθυστερήσεις, και δίνοντας τους την πρώτη τους νίκης στο πρωτάθλημα.


 Σημαντικότατο παιχνίδι έγινε σήμερα στην Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου η ομάδα του Φέστα έψαχνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στην έδρα της απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Μεταξά, όπου προέρχονταν απο την εντός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό και είχε να γευτεί την χαρά της νίκης τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Α' ημίχρονο:

Δυνατά ξεκίνησε το 1ο ημίχρονο ο ΠΑΣ με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται μόλις στο 1ο λεπτό, όπου ύστερα απο κούρσα του Περέα, το σουτ του Καραχάλιου πέρασε λίγο άουτ. Μετά την πρώτη ευκαιρία αυτήν το παιχνίδι ηρέμησε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα και να μην ρισκάρουνε πολύ, με τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο 27ο λεπτό ύστερα απο μια εκτέλεση φάουλ βρήκε την πρώτη κεφαλιά ο Φέστα και στην συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα ο Παμλίδης για να την σπρώξει προς την εστία. Χωρίς φάσεις το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθεί να χτυπήσει στην ταχύτητα του Περέα ώστε να βγει στην κόντρα αλλά τους αμυντικού του Απόλλωνα να καταφέρνουν να τον σταματάνε, ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει εστιάσει στην συμπαγής αμυντική λειτουργεία θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα ψηλά κορμιά που έχει η ομάδα στα στημένα τους.

Β' ημίχρονο:

Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης αιφνιδίασε την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη φάση μόλις στο 48ο λεπτό ό Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε το αδύναμο διώξιμο του Πίρσμαν πάνω στην γραμμή ύστερα απο κεφαλιά του Ντομίνγκες, και με πλασέ απο κοντά δεν θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και γράφοντας το 1-0 βάζοντας μπροστά τον Απόλλωνα νωρίς στην επανάληψη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού δέχθηκε το γκολ κρατάει την μπάλα και προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το 1ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι κλείνοντας του χώρους  και θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα για ένα δεύτερο γκολ, με τον ΠΑΣ να κρατάει την μπάλα μη μπορώντας να γίνει απειλητικός όμως.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 85΄, όπου ο Περέα έβγαλε τη σέντρα, ο Μίνα έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Κότσαρης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Και με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει τα τελευταία λεπτά για να ισοφαρίσει, ύστερα απο εκτέλεση του Σάλιακα, στην προσπάθεια του να διώξει ο Μπαξεβανίδης βρίσκει την μπάλα με το χέρι του, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο κορυφαίος ίσως του ΠΑΣ, Περέα, αλλά ο Κότσαρης έκανε μια εκπληκτική απόκρουση κρατώντας ανέπαφη την εστία του και το 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα, δίνοντας έτσι την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. 

Η ενδεκάδα του Απόλλων Σμύρνης:

Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Αλβες, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Λα Πάρα, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα. 

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέρα, Μιλιτσεάνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code