ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Άρης : Αποφασισμένοι για τη νίκη !


Η Ένωση υποδέχεται ,στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τον Άρη (31.10 ,19.30 ) σε ένα παιχνίδι με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον ! Αφού οι γηπεδούχοι εάν κερδίσουν θα βρεθούν εκ  νέου στον πόντο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό , ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους τρεις πόντους θα είναι δεύτεροι , εφόσον τους επιστραφούν οι 6 πόντοι !

Ο Αργύρης Γιαννίκης , έκανε το 2 στα 2 στον πάγκο της ΑΕΚ , αφού μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο , ήρθε και το ''διπλό'' στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τσούμπερ . Παρόλα αυτά ο Ελληνογερμανός τεχνικός έχει αγωνιστικά προβλήματα . Στις ήδη υπάρχουσες και σημαντικές απουσίες του Γαλανόπουλου στα χαφ και του Γέφτιτς στη μεσοεπιθετική γραμμή  , προστέθηκε και αυτή του Άμραμπατ (ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο στο ματς με τον Βόλο) .Στα θετικά ότι  ο Λιβάι Γκαρσία ,μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική , έσπασε όλα τα κοντέρ και θα βρίσκεται στην αποστολή !

Πάντως για να καταφέρει να φύγει νικήτρια η Ένωση ,θα πρέπει να κερδίσει τη μάχη του κέντρου ,να σκοράρει απέναντι στην καλύτερη άμυνα του  πρωταθλήματος και φυσικά να μην δεχθεί φάσεις σε ανοιχτούς χώρους , κάτι που θα επιδιώξει ο αντίπαλός της . Ο 41χρονος προπονητής μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις . Πάντως η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει θα αποτελείται από : Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια ,Ρότα δεξιά και Μοχαμαντί αριστερά στην άμυνα . Βράνιες και Μήτογλου στα στόπερ . Σιμόες  ,Σιμάνσκι στον άξονα, ο Μάνταλος δεκάρι, ο Τσούμπερ αριστερά, ο Λιβάι Γκαρσία δεξιά και ο Αραούχο στην κορυφή. Σε περίπτωση που ο Λιβάι Γκαρσία μείνει στον πάγκο το πιθανότερο είναι να πάει δεξιά ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 .

Από την άλλη πλευρά ο Άρης θέλει να πάρει σπουδαία νίκη που θα τον ανεβάσει στη δεύτερη θέση ! Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το 5-1 επί του Παναιτωλικού στο ''Κλεάνθης Βικελίδης '' .Ο Άκης Μάντζιος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Μπεναλουάν και Λούμορ, όπως φυσικά και στον μακροχρόνια τραυματία Άλι. Ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μάνο, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει ίωση και να μην ταξιδεύει στην Αθήνα.

Ο προπονητής των ''Κιτρίνων'' θα θέλει να θωρακίσει την μεσαία και αμυντική του γραμμή , με σκοπό να μην αφήσει τους πολύ επικίνδυνους επιθετικούς του ''Δικεφάλου'' να σκοράρουν και να ''χτυπήσει'' στους ανοιχτούς χώρους με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς του ! 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Κουέστα στο τέρμα, Σούντγκρεν δεξιά και Γκάνεα αριστερά στην άμυνα., Φαμπιάνο, Μπράμπετς στα στόπερ .Εντιαγέ, Τζέγκο στα χαφ . Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καμαρά .

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει βγάλει αποστολή αφού στα εντός έδρα παιχνίδια κάνει πρωινή προπόνηση τακτικής !

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Ντουάρντε, Δεζηλήσης.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Α' Βοηθός: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ

Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

VAR: Κλέι Ρουπέρτι

AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code