ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντετοκούνμπο: "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα μέσα από τα προβλήματα"


Προβληματισμένος και απογοητευμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (93-102) χθες βράδυ στο Τέξας. Ο Έλληνας σταρ των Ελαφιών μίλησε για το κακό παιχνίδι της ομάδας του, για το τι έγινε λάθος, για τους τραυματισμούς, για τους νέους παίκτες και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Greek Freak: 

Για το αν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του όταν χρεώθηκε με το πέμπτο φάουλ: «Προφανώς όταν έχεις πρόβλημα με φάουλ είναι δύσκολο να είσαι επιθετικός. Αυτό που θες είναι να μείνεις στο γήπεδο. Πρέπει να διαλέξεις πιο προσεκτικά τα σημεία σου, επειδή και οι αντίπαλοι γνωρίζουν ότι έχεις πρόβλημα. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο έξυπνα.»

Για το πώς αισθάνεται που βλέπει κλειστούς διαδρόμους προς το καλάθι, από τη στιγμή που οι σουτέρ της ομάδας δεν έχουν καλά ποσοστά στα τελευταία παιχνίδια: «Γνωρίζω πως θα έχω κλειστούς διαδρόμους. Ξέρω όμως ότι αν μπουν μερικά σουτ θα ανοίξουν οι διάδρομοι. Δεν σουτάρουμε καλά, το ξέρω αυτό, αλλά κάποιες φορές πρέπει να σπάσω αυτό το τείχος και άλλες φορές, τις περισσότερες, πρέπει και να πασάρω. Όταν ξεκινήσουμε να βάζουμε σουτ, και εγώ και η ομάδα, τότε θ΄ ανοίξουν οι χώροι.»

Για το αν αισθάνεται ότι απλώς ότι το Μιλγουόκι προσπαθεί να βρει χημεία με τόσους τραυματισμούς: «Είναι περίεργο με τόσες απουσίες. Σε κάποια παιχνίδια έχουμε τον Πόρτις, σε άλλα όχι, τώρα έχουμε τον Οτζελέγιε μαζί. Πρέπει απλώς να το διαχειριστούμε αυτό και να παίξουμε μέσα από τα προβλήματα. Πρέπει εγώ και ο Μίντλετον να παίξουμε καλύτερα και να οδηγήσουμε την ομάδα μέχρι να επιστρέψουν ο Χόλιντεϊ, ο Λόπεζ, ο Πόρτις και ο ΝτιΒιντσέντζο και να είμαστε ξανά πλήρεις. Πρέπει απλώς να παίξουμε καλύτερα όμως.»

Για το αν έκαναν κάτι οι Σπερς που τους δυσκόλεψε περισσότερο: «Οχι, απλώς έβαλαν μερικά σουτ. Έβαλαν μερικά σουτ στο τέλος. Έβαλαν μεγάλα σουτ και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, έπαιξαν καλά.»

Για το τι κάνει για να βοηθήσει τους νέους παίκτες να μάθουν να παίζουν μαζί του: «Πρέπει απλώς να τους δίνεις χρόνο. Να τους βοηθάς όποτε βρίσκεσαι μαζί τους σε προπόνηση, πριν ή μετά. Παίκτες όπως ο Ρόμπινσον και ο Χουντ έχουν μάθει ας πούμε να έχουν την μπάλα στα χέρια και είναι δύσκολο να συνηθίσουν έναν νέο ρόλο. Είμαστε όμως μόλις στο έκτο ματς της σεζόν. Θα βρούμε λύση. Είναι καλό ότι όλα αυτά τα παιδιά παίρνουν χρόνο συμμετοχής γιατί θα τους χρειαστούμε. Εγώ και ο Μίντλετον πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα και να μην στεκόμαστε απλώς σ΄ ένα σημείο περιμένοντας από εμένα ή τον Κρις να φτιάξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούν αυτοί οι παίκτες είναι να περάσουν χρόνο μαζί μας.»

Για το αν οι νέοι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν να παίζουν μαζί του: «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος, αλλά έχουμε χρόνο. Αύριο έχουμε νέο παιχνίδι και θα μάθουμε κάτι. Στην επόμενη προπόνηση, στον επόμενο αγώνα, θα μάθουν. Δεν προσπαθώ να πω ότι οι νέοι μου συμπαίκτες πρέπει να μάθουν όμως να παίζουν μαζί μου. Πρέπει και εγώ να μάθω να παίζω μαζί τους. Πού θέλουν την μπάλα, πότε θέλουν την μπάλα και πότε όχι, πότε θα κόψουν στο καλάθι. Όλοι μας πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code