ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΌΦΗ: Για το σερί οι "Πράσινοι", έτοιμοι να τους το στερήσουν οι Κρητικοί

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (17:15), για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Παναθηναϊκός: 

Οι "Πράσινοι" θέλουν να συνεχίσουν σίγουρα τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στο "σπίτι" τους. 

Το «τριφύλλι» προέρχεται στο πρωτάθλημα από το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα, όπου «βρήκε» το πρώτο του εκτός έδρας γκολ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, αλλά και από τη μεγάλης σημασίας νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει για παρθενική φορά φέτος -και 1η μετά από 12 αποτυχημένες προσπάθειες- μακριά από το «κάστρο» της. Ακριβώς τέτοιο είναι το «Απόστολος Νικολαϊδης».

ΟΦΗ:

Από την άλλη, ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Αθήνα με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα, οι Κρητικοί έχουν σαν όπλο και το εκτός έδρας αήττητο της φετινής σεζόν.

Την Πέμπτη, επίσης, νίκησε στην Πρέβεζα και τον Αχέροντα Καναλακίου και προκρίθηκε στο Κύπελλο, αφού ενδιάμεσα παραχώρησε 0-0 στη Λαμία.

Η Κρητική ομάδα ολοκλήρωσε το Σάββατο (30/10) την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι για τον Νίκο Νιόπλια οι τραυματίες Ουές, Στάικος και Τσιλιανίδης, ο Ντε Γκούζμαν λόγω ίωσης και ο τιμωρημένος Πασαλίδης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΟΦΗ: Eπασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Nέιρα, Nαμπί, Γκαγέγκος, Tοράλ, Mεγιάδο, Μπαλογιάννης, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμαού, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καστάνιος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code