ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΑΕΚ : Για το ''διπλό'' απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

 


Η ομάδα του Αγρινίου φιλοξενεί σήμερα (3/10, 16.00) την Ένωση , όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους .

Από την μία ο Παναιτωλικός , που έχει κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα , προέρχεται από το 2-2 απέναντι στη Λαμία, εκτός έδρας . Η φετινή ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει ιδανική για να κάνει ζημιές , κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ , εάν δεν ''σπαταλούσε'' τις ευκαιρίες που δημιούργησε .  

Η γηπεδούχος ομάδα θα δώσει χώρο στους ''κιτρινόμαυρους'' και θα ''χτυπήσει'' στην πλάτη των κεντρικών αμυντικών τους αλλά και στις αργές επιστροφές του Λε Ταλέκ ,με σκοπό να βρούνε χώρο στο τρανζίσιον .

Από την άλλη ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς , θα ξεκινήσει με φουλ επιθετικό σχήμα , με στόχο να αιφνιδιάσει και να βάλει στα ''καρέ'' του τον Παναιτωλικό και να καθαρίσει το ματς από νωρίς , μιας και ψάχνει αντίδραση μετά το κακό παιχνίδι και την  ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. .

Για να το πετύχει αυτό θα ανεβάσει ψηλά τις γραμμές της , ο Λε Ταλέκ θα σπάει την πρώτη γραμμή άμυνας του Παναιτωλικού . Ο Αραούχο θα δημιουργεί τους χώρους για να τους εκμεταλλευτούν οι Τζούμπερ , Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος . Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα αλλάζει θέσεις συνεχώς με τον Ελβετό χαφ ! 

Βασικοί αναμένεται να είναι ο Μοχαμαντί και ο Μάνταλος ,μιας και ο Γέφτιτς απογοήτευσε την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Φλόρες, Ντίας, Βέργος.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, Παντελής Σπυρόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος

4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code