ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΣ Λαμία: αμφίρροπη αναμέτρηση με φόντο τους 3 βαθμούς στην Νεάπολη


Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία στις 20:30 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League με τις 2 ομάδες να ψάχνουν την νίκη, με τους φιλοξενούμενος να θέλουν να κάνουν "σεφτέ" την φετινή σεζόν. 

Ιωνικός: Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες χωρίς σκορ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Σπανός μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι. Από αυτήν θα λείψει ο Κολομβιανός Ρεινάλντο Λένις που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, κατά τα άλλα ο Έλληνας τεχνικός έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Ιωνικός θέλει μια νίκη για να συνεχίσει την καλή του πορεία, παρά το ότι είναι νεοφώτιστη ομάδα με πάρα πολλά νέα πρόσωπα. 

ΠΑΣ Λαμία: Η ομάδα της Λαμίας την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, αν και είδε δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη επί του Παναιτωλικού, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2 φορές με το παιχνίδι να τελειώνει 2-2, με τους "Αγρινιώτες" να ισοφαρίζουν στο τέλος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ως γνωστόν είναι αρκετά τα προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου, αφού δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ελευθεριάδης, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Βλαχομήτρος. Στα καλά νέα επέστρεψαν και μπορεί ο Γρηγορίου να υπολογίζει σε αυτούς ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Ντάνι Μπεχαράνο που έλειπε καιρό μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε. Η Λαμία θα τα δώσει όλα για την νίκη.

Στο βαθμολογικό κομμάτι ο γηπεδούχος Ιωνικός βρίσκεται στην 8η θέση με 5 βαθμούς ενώ η Λαμία βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις 1 βαθμό. Στο κομμάτι της προϊστορίας οι 2 ομάδες έχουν παίξει 2 φορές με τις 2 ομάδες να μοιράζονται από μια νίκη. Η Λαμία είχε κερδίσει με 3-0 και Ιωνικός με 1-2.

Οι αποστολές των 2 ομάδων

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς και Μαζουλούξης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Μανούσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Τσούκαλος, Μανουσάκης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code