ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Του έβαλε δύσκολα το γύρισε και νίκησε ο Αστέρας (2-1)

 


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκός στο στάδιο, "Θ. Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη.

Δύσκολα έβαλε στον Παναθηναϊκό που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι δεν μπορεί να κερδίσει μακριά από την έδρα του, αφού έχασε με 2-1 από τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης. Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 8 βαθμούς και την 7η θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που έκανε άλλη μια εκτός έδρας ήττα, έμεινε στους 10 βαθμούς και πλέον είναι 5ος στην βαθμολογία. 

1ο ημίχρονο: Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον φιλοξενούμενος Παναθηναϊκό να είναι στην σέντρα. Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό τα πρώτα λεπτά, με τον Αστέρα να έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, δίχως να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και πίεσε τον Αστέρα. Οι "Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Χατζηγιοβάνη που πλάσαρε ωραία, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σωστά, παρέμεινε έτσι το 0-0. Ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης στο 17ο λεπτό με τον Μπαράλες να παίρνει μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Σονίπου γύρισε παράλληλα, αλλά ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ειχ προηγηθεί κόντρα του Πούγγουρα με τον Κρέσπι, αλλά δεν υπήρχε κάτι, στο 20'. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε με τον Παναθηναϊκό να είναι πιο παθητικός. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 29' με ωραία αντεπίθεση, ο Ρούμπεν βρήκε τον Παλάσιος, ο οποίος δεν πλάσαρε, αλλά είδε τον Καρλίτος του έδωσε την μπάλα και ο Ισπανός έκανε το 0-1 κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Στο 31' ο Πούγγουρας έκανε λάθος στην άμυνα και έκανε πέναλτι στον Μπαράλες και είδε και την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες ο οποίος έκανε το 1-1 με ωραίο πέναλτι στην αριστερή γωνία του Μπρινιόλι. Ο Καρλίτος έκανε ένα σουτ στο 37' αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Τσιφτσή. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις 2 ομάδες να ψάχνουν αμφότερες το γκολ. Στο 45ο λεπτό ο Μπρινιόλι έκανε ένα λάθος, ο Σίτο έκανε την κούρσα, έβγαλε την μπαλιά και ο Σονί πλάσαρε και έγραψε το 2-1. Έτσι τελειώσει και το πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα να ανατρέπει εντελώς το σκορ και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα αυτή τη φορά ήταν ο γηπεδούχος Αστέρας. Ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Καρλίτος που έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο και είχε την κατοχή της μπάλας, με σκοπό να κάνει την ισοφάριση. Στο 55' ο Σάντσες από πλευρές Πράσινων είδε κενό χώρο σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα δεν βρήκε εστία. Ο Ιωαννίδης στο 59ο λεπτό έκανε ένα γύρισμα προς την εστία, η άμυνα έδιωξε ασταθώς, κατάφερε και μπλόκαρε ο Έλληνας πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, παρέμεινε το 2-1. Στο 61ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε ένα φάουλ κοντά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πολύ πειστικός στο β' μέρος ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Αστέρας είχε υιοθετήσει ξεκάθαρα έναν πολύ παθητικό ρόλο. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μια ωραία αντεπίθεση στο 64' ο Σονί σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Σάντσες, βγήκε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός ήταν χαμηλός, με την γηπεδούχο ομάδα να θέλει να κρατήσει το σκορ. Στο 77' ο Παλάσιος δοκίμασε να κάνει ένα σουτ απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, η μπάλα πέρασε άουτ. Απο εκεί και πέρα αν και πίεσαν οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να σπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Παλάσιος έκανε ένα σουτ λίγο πριν το φινάλε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ που δεν οδήγησε κάπου. Στο 94' ο Αλεξανδρόπουλος έκανε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ (Ιγκλέσιας 80'), Καστάνιος, Βαλιέντε, Σόνι (Ριέρα 74'), Μουνάφο, Μπαράλες, Σίτο (Ατιένζα 87'), Ριγκίς (Τιλίκα 74'). 

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Ατιένζα, Τασουλής, Γκαρσία, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τιλίκα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (Κώτσιρας 46'), Σαρλία, Πούγγουρας, Σάντσες (Χατζηθεοδωρίδης 76'), Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Παλάσιος, Βιτάλ (Ιωαννίδης 46'), Χατζηγιοβάνης (Μπουζούκης 87'), Καρλίτος.

Πάγκος: Διούδης, Βέλεθ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Μαουρίσιο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code