ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννενα-Αστέρας Τρίπολης : Μάχη στους Ζωσιμάδες, μετά το «σοκ» του κυπέλλου


Ο ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται σήμερα (19.30) στους Ζωσιμάδες τον Αστέρα Τριπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον θεσμό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, Πας Γιάννενα και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με στόχο να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι Ηπειρώτες αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, αφού ηττήθηκαν στην διαδικασία των πέναλντι με 3-1 από την ΑΕΛ, ενώ οι Αρκάδες έχασαν από τον Λεβαδειακό με 1-0 και έμειναν πρόωρα εκτός διοργάνωσης.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, έχοντας 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια (2 νίκες,3 ισοπαλίες και 2 ήττες), προέρχεται όμως από εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη οι Αρκάδες, με την μεγάλη εντός έδρας νίκη τους απέναντι στον Παναθηναϊκό, έφτασαν τους 8 βαθμούς (2 νίκες,2 ισοπαλίες και 3 ήττες) και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. 

Αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει πολύ συμπαγή σύνολα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δείχνουν να έχουν προοπτικές για καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. 

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών Ηρακλής Μεταξάς, δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Γκαρντάφσκι, ενώ αντίθετα οι Περέα και Ντομίνγκεθ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός θα διατηρήσει το 4-4-2 με τον Λοντίγκιν να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πίρσμαν, από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ντομίνγκεθ και Σνάιντερ ως κεντρικά χαφ, με τον Καραχάλιο να κινείται δεξιά και τον Τριάδη αριστερά ενώ Μορέιρα και Περέα θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Από την άλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τιλίκα, Καρμόνα, Καρπίγια και Κρέσπι λόγω τραυματισμών, παράλληλα όμως στην αποστολή της ομάδας της Τρίπολης επιστρέφει ο Σονί μετά τον τραυματισμό του. Ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό 4-3-3 : Κάτω από τα γκόλποστ θα βρίσκεται ο Τσίφτσής με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πίτσο και Καστάνιο, δεξιά στην άμυνα τον Γκαρθία και αριστερά τον Αλβάρεθ. Η τριάδα στον χώρο του κέντρου θα αποτελείται από τους Βαλιέντε-Μουνάφο και Σάνταφέ ενώ τον προωθημένο Μπαράλες θα πλαισιώνουν στην επιθετική γραμμή οι Σονί (δεξιά) και Σίτο (αριστερά).

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Αλί Μπαμπά, Σονί.

Ο ΠΑΣ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αποστολή, αφού θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) - A VAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code