ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Παναιτωλικός : Με αισιοδοξία αλλά και διαφορετικούς στόχους.



O Άρης υποδέχεται σήμερα (16.00) τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται στην έδρα τους την ομάδα του Αγρινίου, με μοναδικό στόχο το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα (μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Λαμία) σε συνδιασμό με μία πειστική εμφάνιση, που θα φέρει ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας . Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών, και έχει έως τώρα 5 βαθμούς σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό όμως 3 νίκες,2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

«Πρέπει να γίνουμε περισσότερο επιθετικοί για να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Θέλουμε ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει»  δήλωσε ο Άκης Μάντζιος. Μπεναλουάν και Σάσα επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον πρώτο όμως να μένει εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα. Επιστροφή σε αποστολή αγώνα και για τον Σάκιτς, μετά τον τραυματισμό και την αποθεραπεία του, ενώ αντίθετα στα πίτς παραμένει ο Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες μεν, αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Τα καναρίνια αποδίδουν σχετικά όμορφο ποδόσφαιρο, με καλή ανάπτυξη και ευκαιρίες παρά την φτωχή εως τώρα βαθμολογική συγκομιδή, όπου έχουν 5 βαθμούς με 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Πονοκέφαλο για τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου αποτελούν οι πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χουχούμη, Μπαρμπόσα, Μεντόζα και Ντίαζ όπως επίσης και στους μακροχρόνια απόντες Λιάβα και Περέιρα. Εκτός αποστολής έμεινε φυσικά και ο Ζεστέντ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Ιράν.

  Τα πλάνα τα δύο προπονητών

ΑΡΗΣ

Δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα της αρχικής εντεκάδας ο Άκης Μάντζιος, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων. Ο Κουέστα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο. Δεξιά και αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Σούντγκρεν και Γκανέα αντίστοιχα. Τζένγκο-Σάσα και Ματίγια θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τους Μπερτόλιο(δεξιά) και Ιτούρμπε (αριστερά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Καμαρά στην επιθετική γραμμή.

Η αποστολή του ΆρηΝτένις, Κουέστα, Λούμορ, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Δεληζήσης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σάσα, Γκαρσία, Μαντσίνι, Μπερτόλιο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Μάνος,Μπρούνο Γκάμα.

       
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου θα χρειαστεί να ανακατέψει ξανά την τράπουλα, λόγω των πολλών απουσιών, με το 4-2-3-1 να παραμένει και τον Μελίσσα να ξεκινάει κάτω την εστία του Παναιτωλικού. Από δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας θα βρίσκονται οι Λούι, Κορνέλιους, Μαλής και Αντούνιες. Τσιγγάρας και Βαρόνε θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μόρσει να αγωνίζεται μπροστά τους ως επιτελικός μέσος. Μεσοεπιθετικά θα παίξουν ως εξτρέμ οι Καρέλης (δεξιά) και Ντουάρτε (αριστερά) με μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Νίκο Βέργο. 

Η αποστολή του Παναιτωλικού Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας και Μαλής.


*Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κουτσιαύτης (Άρτας), βοηθοί του οι Βασίλοπουλος (Έβρου) και Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) και στο VAR θα βρίσκονται οι Γκάμαρης (Αθηνών) και Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής ο Γκαϊτατζής (Δράμας).








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code