ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - ΠΑΣ Λαμία: Κρητικοί και Λαμιώτες παλεύουν για την δεύτερη τους νίκη


 Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (18:15), για τα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League. 

ΟΦΗ:

Οι Κρητικοί στην προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στον Παναιτωλικό. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως αναζητούν την δεύτερη σερί τους νίκη στο σημερινό παιχνίδι ώστε να ανέβουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος της. Ο Βάις με την σειρά του έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντε Γκουζμάν απουσίασε λόγω ίωσης.

ΠΑΣ Λαμία:

Τα αποτελέσματα έως τώρα αδικούν την  ομάδα της Φθιώτιδας όπου σήμερα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. 

Στόχος της Λαμίας τώρα είναι να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη και να πάρει τη νίκη-τρίποντο που θα τον ανεβάσει στην βαθμολογία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε τον Χρήστο Ελευθεριάδη με το που επέστρεψε να δέχεται κόκκινη κάρτα και να τίθεται εκτός «μάχης» όμως είδε και τον Άνταμ Τζανετόπουλος να παραμένει εκτός αποστολής…

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, έχει αρκετό καιρό να μπει σε αποστολή της Λαμίας, αντιμετωπίζοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόβλημα τραυματισμού.

Τώρα, παρά τα δημοσιεύματα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος στον αγώνα με τον Άρη τραυματίστηκε, αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Neira, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Castaignos, Βούρος, Gallegos, Kamau, Selimovic, Λυμπεράκης.

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Saranov, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Adejo, Martinez, Σκόνδρας, Βύντρα, Golemic, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Nunez, Tyronne, Bejarano, Γκέντσογλου, Arabuli, Μανούσος, Καραμάνος, Romanic, Μανουσάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code