ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Επιστροφή στις νίκες με ωραία εμφάνιση (4-1)

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην ''Τούμπα'' στις 19:30, τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική με τις 2 ομάδες να θέλουν, η καθεμία για ξεχωριστούς λόγους το ''τρίποντο''. 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και φίλων του Δικεφάλου του Βορρά, σε μακρινή βέβαια απόσταση από το γήπεδο της ''Τούμπας''. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά φέτος είχε κόσμο στην ''θύρα 4'' ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές. Τα γκολ για τον δικέφαλο του Βορρά έβαλαν με πέναλτι ο Σβαμπ, ο Σφιντέρσκι και ο Μιχαηλίδης και Αουγκούστο με δεύτερο πέναλτι, ενώ για τον Απόλλωνα είχε φέρει προσωρινά το ματς στα ίσα ο Παμλίδης. Στο βαθμολογικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 16 βαθμούς ενώ ο Απόλλω έμεινε στους 5.

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ. Στο 3ο λεπτό ο δικέφαλος του Βορρά κέρδισε πέναλτι, το οποίο μάλιστα ελέγχθηκε και από το VAR. Αουγκούστο βρήκε τον Μπίσεσβαρ, εκείνος έδωσε στον Τέιλορ, ο Τουτουαρίμα τον έσπρωξε και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σβαμπ εύστοχα και έκανε το 1-0 στο 5'. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει την ομάδα του Φέστα. Ο Απόλλων προσπάθησε μετά το 10λεπτο να αντιδράσει και αυτός κερδίζοντας κάποια μέτρα στο γήπεδο. Στο 14' ο Απόλλων έφερε το ματς στα ίσα, με τον Παμλίδη ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Τέιλορ μετά από σέντρα του Μαρτίνες, νίκησε τον Πασχαλάκη και έκανε το 1-1. Στο 18' ο Κότσαρης έδιωξε με ωραίο τρόπο μία εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ. Από την ισοφάριση και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε συνεχώς την μπάλα στα πόδια του και πίεζε τον Απόλλωνα, ο οποίος προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 25ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1, αλλά το σουτ του Αουγκούστο απέκρουσε ο Κότσαρης. Στην συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου, μετά το 1-1 είχε αρκετό εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο. Από την άλλη ο Απόλλων ήταν καλά κλεισμένος στα ''καρέ'' του. Στο 43' ο Μπίσεσβαρ, βρήκε με ωραίο τρόπο τον Σφιντέρσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή να είναι αρκετά επιεικείς. Στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας πίεσε με τον Ιωαννίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν εκεί. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

2ο ημίχρονο: Αυτήν την φορά στην σέντρα ήταν οι φιλοξενούμενοι. Οι 2 ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αλλαγές .Στο 49ο ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει 2-1, με τον Σφιντέρσκι να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Ιωαννίδης έδιωξε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 με τον Ελ Καντουρί στο 54', το οποίο τσεκαρίστηκε από το VAR. Αλλά το γκολ δεν μέτρησε με το διαιτητή να αποφασίζει ότι είναι οφσάιντ. Η μπάλα στην σέντρα του Σβαμπ βρήκε στην πλάτη του Σφιντέρσκι και την στιγμή εκείνη ο Ελ Καντουρί ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος. Από εκεί και πέρα ο δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να πιέζει για να πάρει ξανά το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Κάτι το οποίο ήρθε στο 66' με τον επιθετικό της ομάδας να κάνει το 2-1. Ο Σφιντέρσκι με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κότσαρη που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 72' ο ΠΑΟΚ έκανε 3 τα τερματά του και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για να πάρει την νίκη. Το 3-1 έκανε  Μιχαηλίδης με κεφαλιά μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς. Ο Απόλλων Σμύρνης απείλησε με τον Φατιόν στο 86' με κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν εκεί. Η ομάδα του Φέστα διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Αουγκούστο, αλλά μετά από εξέταση του VAR,  δεν δόθηκε κάτι .Στο 94' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακπομ από τον Μπαξεβανίδη την εκτέλεση ανέλαβε ο Αουγκούστο και έγραψε το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (Ροντρίγκο 73'), Σβαμπ (Κούρτιτς 73'), Καντουρί (Μουργκ 77'), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (Κωνσταντέλιας 84'), Σφιντέρσκι (Άκπομ 77').

Πάγκος: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Κούρτιτς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ και Ακπόμ.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης. Μπαξεβανίδης. Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Λισγάρας (Ντεντάκης 63'), Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (Φαν Λα Πάρα 77'), Μαρτίνες (Ματέι 63'), Τσιλούλης (Σαχλί 84΄), Ιωαννίδης (Ντάουντα 84').

Πάγκος: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Βιτλής, Ματέι, Παπαγεωργίου, Κραγιόπουλος, Ντάουντα, Σαχλί, Φαν Λα Πάρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code