ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ντέρμπι αιωνίων" προερχόμενοι από δυνατές νίκες και οι δύο

 


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το πρώτο ματς των αιωνίων για φέτος στα πλαίσια πάντα της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ολυμπιακός:

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την εντυπωσιακή τους νίκη στην Τουρκία απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με 0-3 θα υποδεχτούν του "πράσινους" προκειμένου να πάρουν την νίκη που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας. 

Ο Μάρτινς θα εχει όμως και απουσίες στο σημερινό ντέρμπι ο Ονιεκούρου αποκόμισε πρόβλημα στο μακρό προσαγωγό του αριστερού ισχίου και τέθηκε εκτός μάχης. Αντίθετα, μέσα στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαν Εμβιλά, με τον Μαρτίνς να προφυλάσσει τον Γάλλο. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή στην άμυνα συγκριτικά με το αρχικό σχήμα απέναντι στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ουσεϊνού Μπα θα δώσει τη θέση του στον Κένι Λαλά, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια εμφατική νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Βόλο με σκορ 5-1 μέσα στην Λεωφόρο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αφού μέχρι τώρα δείχνει ότι εντός έδρας μπορεί να σκοράρει 4 με 5 γκολ όπως με Απόλλωνα και Βόλο, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός φαίνεται κάπως φοβισμένος έχοντας μάλιστα και δύο ήττες από Γιάννινα και Άρη. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει αρκετές απουσίες στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” χωρίς τους Βέλεθ, Διούδη, Κώτσιρα και Ιωαννίδη.

Παράλληλα αρκετές θα είναι οι επιστροφές για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν Μπουζούκης και Ρόμπι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κουντέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code