ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ : Ασπρόμαυρη μάχη στο «καυτό» Γεντί Κουλέ


O ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (18.15) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο ''Θ. Βαρδινογιάννης'', για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μέχρι τώρα τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες, βγαίνοντας όμως αλώβητοι από ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και παρά τις απουσίες, με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει, από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο δικέφαλος του Βορρά από την άλλη έχει 9 βαθμούς και παρότι άρχισε το πρωτάθλημα με απρόσμενη εντός έδρας ήττα απο τον ΠΑΣ, συνέχισε νικηφόρα στα 3 επόμενα παιχνίδια, σε Αγρίνιο, Τρίπολη και απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Σλόβαν και παρά την κούραση και τις απουσίες, ταξιδεύουν στην Κρήτη με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα γεγονός που θα φέρει ηρεμία, ενόψει και της επικείμενης διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών.

Νιόμπλιας και Λουτσέσκου αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα απουσιών και αναμένεται αμφότεροι και οι δύο προπονητές, να κάνουν αλχημείες σε σχηματισμό και πρόσωπα της βασικής 11αδας. Από την μεριά των Κρητικών, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικου και Τσιλιανίδη ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες των Καστάνιος (έκανε θεραπεία) , Βούρου, Γκαγιέχος και Καμάου, με τους 3 τελευταίους να ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λάμπρου, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και υπήρχε ειδικός όρος στα πλαίσια της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, να μην αγωνιστεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αντίθετα ο έμπειρος προπονητής είδε να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας, μετά από 12 μήνες, ο Αντίλ Ναμπί.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου, εκτός από τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών των Ίγκανσον, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα, δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τους Λούκας Τέιλορ, Μούργκ και Βαρέλα. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ και έμεινε στην Θεσσαλονίκη για αποφόρτιση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια ενώ οι υπόλοιποι δύο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα και έμειναν εκτός αποστολής για το σημερινό ματς.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Με 3-5-2 αναμένεται να παρατάξει τον Όμιλο ο Νίκος Νιόμπλιας έχοντας αρκετές αλλαγές στην βασική 11αδα της ομάδας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Επασί θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Διαμαντή, Σελίμοβιτς και Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ θα είναι ο Μαρινάκης και αντιστοιχα αριστερά ο Κοροβέσης. Η τριάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Μπαλογιάννη, Νέιρα και Ντε Γκούζμαν ενώ στην επίθεση δίπλα στον Βάν Ντούινεν θα βρίσκεται ο Ντούρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ : Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Βαν Ντούινεν, Ναμπί, Διαμαντής, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Γρίβας, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Δεν αναμένεται να αλλάξει σχηματισμό ο Ραζβαν Λουτσέσκου σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με το 4-3-3 να παραμένει και τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα γκόλποστ. Μιχάι και Μιχαηλίδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Ροντρίγκο να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Βιειρίνια να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κούρτιτς και Σβάμπ θα είναι στο ρόλο των αμυντικών χαφ με τον Αγκούστο να κινήται λίγο πιο μπροστά τους. Μπίσεσβαρ(αριστερά) , Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Άκπομ θα αποτελούν την τριάδα της επίθεσης. Θέση στην βασική 11αδα διεκδικούν και οι Σφιντέρφσκι και Σίντκλει.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

*Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Αθανάσιος Κολοσιώνης, Αθανάσιος Θανασιάς, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code