ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00): Για την πρώτη νίκη οι Περιστεριώτες κόντρα στον "ανεβασμένο" ΠΑΣ


Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα "κοντράρονται" σήμερα στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten, ανοίγοντας την αυλαία των κυριακάτικων αγώνων (16:00), με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Ξεκίνημα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Άρη (1-3), έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό σε 5 αγώνες (0-0 με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης") και με νέο προπονητή τον Γιώργο Παράσχο από το προηγούμενο ματς ελπίζουν στην ανάκαμψη. Δεν πάνε καλά έως τώρα τα πράγματα για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Να αντιστρέψει την κατάσταση επιθυμεί ο Ατρόμητος αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ, ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Παράσχος έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες με τον Χατζηισαΐα και τον Κλωναρίδη να επιστρέφουν στην αποστολή.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του "έφερε" ισοπαλία με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα (1-1), με το τελικό σκορ να τον αδικεί καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (4ος, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε 4 αγώνες) και θέλει να συνεχίσει με νίκη το πρωτάθλημα ώστε να κρατηθεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Δύσκολο "τεστ" για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με τον Ατρόμητο να ψάχνει αγωνιωδώς την πρώτη του νίκη δυσκολεύοντας το έργο των Γιαννιωτών. Στα αγωνιστικά, με απουσίες θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο "Άγιαξ της Ηπείρου" καθώς εκτός είναι οι Κόντε (επιστρέφει προς το τέλος του πρωταθλήματος, αναλόγως και την πορεία της αποθεραπείας του), Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ-άουτ.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Καρτάλης, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεζ, Σιόντης, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Περέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code