ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άϊντραχτ-Ολυμπιακός 3-1: Γερμανική επικράτηση και φωτιά στον όμιλο


Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Ντόιτσε Μπανκ Αρίνα στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Επικράτησε με τελικό σκορ 3-1 και έβαλε ξανά φωτιά στον όμιλο. Πλέον πρώτη χάρις στα τέρματα των Μπόρε, Τουρέ και Καμάντα. Προσωρινή ισοφάριση των ερυθρόλευκων στο πρώτο μέρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί.

1o Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος τα είχε όλα με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να πιάσει υψηλή απόδοση. Κόστις και Μπορέλ έβαζαν μόνιμα δυσκολίες στα μπακ των ερυθρόλευκων με τον δεύτερο να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Σισέ. Έτσι η Άϊντραχτ προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον ίδιο τον Κολομβιανό να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βάτσλικ. Προβάδισμα το οποίο δεν κράτησε πολύ καθώς στο 29ο λεπτό ο Γιάκιτς χτυπάει την μπάλα με το χέρι και στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στην λευκή βούλα. Αυτή την φορά για χάρη των φιλοξενούμενων, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση στην αριστερή γωνία του Τραπ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Μαρτίνς, όταν έπειτα από μία ολιγωρία της άμυνας σε κόρνερ, οι παίχτες των Γερμανών αφέθηκαν ελεύθεροι να πασάρουν και να σκοράρουν σε κενή εστία. Από τα πόδια του Τουρέ. Λήξη ημιχρόνο έπειτα από 47 λεπτά παιχνιδιού και με τον Πορτογάλο διαιτητή να έχει κιτρινίσει τους Σωκράτη, Σισέ και Πασίενσα. 

2ο Ημίχρονο

Κόντρα στην ροή του ρυθμού και με τους ερυθρόλευκους να έχουν αποκτήσει μέτρα στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι τριπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 59ο λεπτό. Έπειτα από μακρινό σουτ του Κόστιτς και απόκρουση του Βάτσλικ, ο Καμάντα πήρε ένα πολύ εύκολο ριμπάουντ πιάνοντας την άμυνα του Ολυμπιακού στον ύπνο. Από το σημείο εκείνο και έπειτα οι Πειραιώτες κατάφεραν να κρατήσουν μπάλες, να μην απειληθούν, αλλά βρίσκοντας τους αντιπάλους οπισθοχωρημένους. Η αναμέτρηση δεν βρήκε ποτέ ξανά ρυθμό και σπουδαίες ευκαιρίες, κυλώντας στο τέμπο που ήρθαν οι Γερμανοί, Λήξη αναμέτρησης έπειτα από 94 λεπτά ποδοσφαίρου με την Άϊντραχτ να παίρνει μία δίκαια επικράτηση.

Τελικές: 18(6)-5(3)

Kατοχή: 51%-49%

Συνθέσεις:

Αϊντραχτ: Τραπ, Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Τούτα, Τουρέ (83' Ρόντε), Γιάκιτς, Σο (89' Χάουγκε), Καμάντα, Κόστιτς, Μπορέ, Πασιένσια (83' Ντουρμ).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (60' Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (66' Κουντέ), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (77' Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (66' Τικίνιο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code