ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΑΕΚ : Με στόχο να δείξουν τις προθέσεις τους

 


Η ομάδα του Βόλου φιλοξενεί την Ένωση (24/10 , 16.00)  σε ένα παιχνίδι που από τη μία θεωρείται βαθμολογικό ''ντέρμπι'' και από την άλλη το περιμένουμε αρκετά συναρπαστικό! 

Αμφότερες οι δύο ομάδες , βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία 3οι οι γηπεδούχοι , 4οι οι φιλοξενούμενοι με 13 βαθμούς , όσους και ο δεύτερος ΠΑΟΚ .

Ο Βόλος , προέρχεται από την απίθανη ανατροπή επί του ''Δικέφαλου του Βορρά'' στη Τούμπα , από 4-1 στο ημίχρονο , 4-4 τελικό σκορ ! Ο Αμπασκάλ δεν θα αλλάξει κάτι στη λογική της ομάδας του , που σκοπό θα έχει να παίξει επιθετικά , παρά τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει . Οπότε εάν βελτιώσει την ανασταλτική του συμπεριφορά θα μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα !

Ο 32χρονος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κότνικ και Ορός. Ενώ η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-3-3 είναι : Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι – Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαριέντος – Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Από την άλλη η  ΑΕΚ προέρχεται από το νικηφόρο ντεμπούτο του Γιαννίκη ,3-0 επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και θέλει πολύ να πάρει το ''διπλό'' για να παραμείνει ''ψηλά'' και να περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για να δει και την βαθμολογική της θέση !

Για να τα καταφέρει όμως η Ένωση θα πρέπει να έχει αμυντική συνοχή , να μην δεχθεί επιθέσεις σε ανοιχτούς χώρους και ''μπροστά'' να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα τις δοθούν !

Ο Αραούχο και ο Στάνκοβιτς , ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς μέσα στην εβδομάδα , αλλά βρίσκονται στην αποστολή , με τον Αργεντίνο δύσκολα να ξεκινάει στο βασικό σχήμα . Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Γέβτιτς, Γαλανόπουλος και Θεοχάρης ,όπως και οι Σβάρνας, Λάτσι, για λόγους τακτικής και ο Μπακάκης, ο οποίος έγινε πατέρας.

Ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους : Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ – Ανσαριφάρντ.

H αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας, Α' Βοηθός: Θεόφιλος Μωϋσιάδης, Β' Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος, 4ος διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης, Διαιτητής VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, Διαιτητής AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code