ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Απόλλων Σμύρνης 0-0: Γκέλα για τους κιτρινόμαυρους, πρώτος εκτός έδρας βαθμός για την ομάδα της Ριζούπολης

 



Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πέμπτη αγωνιστική της SuperLeague και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Οι κιτρινόμαυροι από τα πρώτα λεπτά, έδειξαν διάθεση να πιέσουν και απείλησαν με τον Καμαρά στο 4' λεπτό, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, Κότσαρη να διώχνει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη στιγμή με  το σουτ του Παμλίδη στο 24' λεπτό, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη, Κουέστα αποσόβησε τον κίνδυνο.Στα επόμενα λεπτά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους,  γκολ και το σκορ έμεινε στο 0-0 στο ημίχρονο. 

 Στο 50' λεπτό, οι Νεοσμυρνιώτες απείλησαν με τον Παμλίδη με τον Κουέστα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή, ενώ στα επόμενα λεπτά, ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ενώ ξεχωρίζει η ωραία προσπάθεια με τον Σάσα στο 76' λεπτό.

Ιδιαίτερα ο Μάνος πήρε την θέση του Αλί στο 68' λεπτό, που είχε μπει στο 55' λεπτό, αλλά βγήκε λόγω τραυματισμού. Ο Έλληνας επιθετικός του Άρη, ανέβασε τον ρυθμό στην ομάδα του με την εμφάνιση του και στο 79' λεπτό, ήθελε να γυρίσει στον Καμαρά με τον Ντομίνγκες να διώχνει. Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων στο επόμενο λεπτό (80' λεπτό), ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπρούνο Άλβες στον Μάνο με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να μην δίνει κάτι και να συνεχίζεται ο αγώνας. Ο Άρης και στα τελευταία λεπτά είχε τον πρώτο λόγο και ιδιαίτερα, απείλησε  με τον Μάνο με γυριστό σουτ στο 90' λεπτό, αλλά δεν κατάφερε ε να σκοράρει και το τελικό σκορ στο 0-0.


Συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήση, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ, Γκαρσία, Χαΐροβιτς και Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης και

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code