ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1 : «Tεσσάρα» με ωραίο ποδόσφαιρο.


Γκόλ και θέαμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 4-1 του Ιωνικού .

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και επικράτησε με 4-1 του Ιωνικού, στο γήπεδο ''Απ.Νικολαίδης'' παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς.

Γρήγορο ποδόσφαιρο και καλή ανάπτυξη για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκόλ ενώ από την άλλη οι Νικαιώτες, που ισοφάρισαν γρήγορα το γκόλ του Καρλίτος, πάλεψαν το ματς κυρίως μέχρι το 38' όμως δεν μπόρεσαν μετέπειτα να αντιδράσουν και να απειλήσουν την εστία του τριφυλλιού..

MVP του αγώνα ο Καρλίτος ο οποίος έκανε χάτ-τρίκ (6',38',53') και έφτασε τα 7 γκόλ σε 6 αγώνες! Πρώτο γκόλ με την πράσινη φανέλα ο Παλάσιος, ο οποίος κέρδισε πέναλντι, το οποίο ανέλαβε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Αργεντίνο να πραγματοποιεί συνολικά πολύ καλή εμφάνιση. Στα ίδια επίπεδα και οι Χατζηγιοβάνης, Πέρεζ και Αλεξανδρόπουλος.

Ισοφάρισε προσωρινά στο 11' η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τον Σάντσεζ.

Ο αγώνας

Γκόλ για τον Παναθηναϊκό μόλις στο 6ο λεπτό .O Σάρλια έκανε μία μακρινή ψηλοκρεμαστή μπαλιά, αποδέκτης έγινε ο Καρλίτος, ο οποίος έκανε μία ωραία προσποίηση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με ένα δυνατό συρτό σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη, γράφοντας το 1-0

Άμεση απάντηση για τον Ιωνικό, ο οποίος στο 11ο λεπτό ισοφάρισε!O Άοσμαν σέντραρε από αριστερά, ο Σάντσεζ πήρε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Μπρινιόλι κάνοντας το 1-1 στο ματς.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 16', με τον Χατζηγιοβάνη να εκτελεί όμορφα ένα φάουλ και τον Χουτεσιώτη να σώζει δύσκολα την εστία του, με διπλή προσπάθεια. Στο 21ο λεπτό μετά από έξυπνη μπαλιά του Βιτάλ μέσα στην περιοχή των Νικαιωτών, ο Χατζηγιοβάνης πήρε μία κεφαλιά σε καλή θέση, η οποία δεν βρήκε όμως στόχο και πέρασε άουτ.

Εκπληκτική ενέργεια από τον Αλεξανδρόπουλο στο 26' ο οποίος πέρασε δύο παίχτες, σέντραρε μέσα στην περιοχή του Ιωνικού, με τον Βιτάλ να κάνει ένα γυριστό σούτ στην κίνηση και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Γκόλ για τον Παναθηναϊκό στο 38'.Ο Σάντσες συνεργάστηκε με τον Αλεξανδρόπουλο από την δεξιά πλευρά, ο νεαρός χαφ του τριφυλλιού έβγαλε μία πολύ καλή κάθετη πάσα στον Καρλίτος, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη και με δυνατό σούτ έκανε το 2-1.

Τραγικό λάθος στην άμυνα του Ιωνικού και γκόλ για τον Παναθηναϊκό στο 54'! Ο Κωνσταντινίδης πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Χουτεσιώτη, το γύρισμα του όμως ήταν αδύναμο, με τον Καρλίτος να εκμεταλλεύεται την...ασίστ και να σημειώνει το 3-1 με δυνατό σούτ.

Όμορφη προσπάθεια του Παλάσιος , ο οποίος έκανε μια καταπληκτική ντρίπλα αριστερά μέσα στην περιοχή του Ιωνικού, με τον Κωνσταντινίδη να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλντι. Ο Αργεντίνος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 4-1 για τους πράσινους στο 55ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 73'.Ο Πέρεζ σέντραρε από δεξιά, ο Χατζηγιόβανης προσπάθησε να απειλήσει, η μπάλα στρώθηκε σε δεύτερο χρόνο στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με προβολή δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση, να την στείλει στα δίχτυα.

Φάουλ σε καλό σημείο για τον Παναθηναικό στο 82' με τον Βιγιαφάνιες να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και τον Χουτεσιώτη να αντιδράει σωστά στο σούτ του αργεντίνου, αποσοβώντας το 5ο γκόλ για τους φιλοξενούμενους. 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Φ. Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (82’ Αϊτόρ), Παλάσιος (70’ Βιγιαφάνιες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός ): Χουτεσιώτης - Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σ. Σάνστες, Βαλεριάνος (69’ Τσιριγώτης), Ρομαό, Κάνιας, Ματσούκας (69’ Γκοτσουλιάς), Αοσμαν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Μπάσα), Τουράμ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code