ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ: Ματσάρα με το όλα της, χωρίς όμως νικητή (4-4)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Βόλο ΝΠΣ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής σεζόν στις 16:00 με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη διακαώς για να ξανά μπουν στο πρωτάθλημα με το "δεξί". 

Απίστευτο ματς στην Τούμπα χωρίς νικητή με τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο να μένουν ισόπαλοι στο εντυπωσιακό 4-4 σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, φάσεις, χαμένο πέναλτι, αλλά δεν είχε νικητή. Ο δικέφαλος του Βορρά είχε για μεγάλο διάστημα το προβάδισμα το οποίο πήρε με ανατροπή στο 0-1 του Βόλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και έφεραν το ματς στα ίσα απο 4-2 σε 4-4 μετά από το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια. Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 13 βαθμούς παρέα με τον Βόλο που είναι ισόβαθμος. 

1ο ημίχρονο: ο αγώνας ξεκίνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε από την αρχή. Στο 6ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε την ορ την ευκαιρία μετά από κομπίνα σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Βιεϊρίνια που σούταρε  άουτ χωρίς να ανησυχήσει την τερματοφύλακα του Βόλου. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήθελε από νωρίς να βγει μπροστά και να απειλήσει για να ανοίξει το σκορ με την ομάδα του Βόλου να μένει πίσω και να περιμένει. Ο Βόλος κόντρα στην ροή του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ με τον Ολλανδό τον Φαν Φέερτ στο 13' μετά απο λάθος την άμυνας του Δικεφάλου του Βορρά, ο επιθετικός του Βόλου σούταρε και σκόραρε. Στο 17' ο Βόλος απείλησε εκ νέου με την Μπαριέντος να εκτελεί ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18' ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματα του, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Πουρίτα, ο οποίος όμως σούταρε λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη. Στο 20' ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή με τον Ακπομ να παίρνει την μπάλα σε καλό σημείο, να μην σουτάρει, αλλά να πασάρει την μπάλα εκεί όπου ο Μπίσεαβαρ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ που ξύπνησε μετά το 0-1 έφερε το ματς στα ίσα με τον Μιχαηλίδη στο 24ο λεπτό μετά την εκτέλεση του Ζίβκοβιτς, ο νεαρός αμυντικός πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε και στον Γκρίλο και κατέληξε στα δίχτυα. Τελικά το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Γκρίλο. Στο 28' ο Βόλος είχε μια ευκαιρία με τον Μπαρτόλο να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε στον Βαρέλα και πέρασε έξω. Ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και έκανε το 2-1 με τον Ακπομ να σκοράρει στο 30', σε κενή εστία μετά από ωραία πάσα του Βιεϊρίνια. Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου έκανε τρία τα τέρματα της λίγα λεπτά μετά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σκοράρει αυτήν την φορά στο 32'. Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Μπίσεσβαρ και πλάσαρε ωραία και έκανε το 3-1. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει απόλυτα. Στο 42' ο Ζίβκοβιτς έκανε το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από ωραίο πλασέ και την πάσα του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Δικέφαλο του Βορρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με μεγάλο προβάδισμα, και τον Βόλο που άνοιξε το σκορ να μην μπορεί να το κρατήσει. 

2ο ημίχρονο: Τίποτα αξιόλογο από τις 2 ομάδες στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Γκολ για την ομάδα του Βόλου που μείωσε το σκορ σε 4-2 με τον Μπαρτόλο ο οποίος βγήκε στην πλάτη του Τέιλορ και του Βαρέλα και πλάσαρε εξαιρετικά τον Πασχαλάκη στο 54ο λεπτό. Στο 57ο λεπτό ο Αουγκούστο έχασε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που πλάσαρε άουτ μετά από μαγική πάσα του Μπίσεσβαρ. Ο Βόλος μείωσε ακόμα περισσότερο το σκορ και έκανε το 4-3 φέρνοντας το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Ο Μπαριέντος έκανε μια ωραία σέντρα και ο Ροσέρο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια της άμυνας σκόραρε με κεφαλιά στο 62'. Στο επόμενο λεπτό ο Κλείμαν έκανε απίστευτη επέμβαση σε σουτ του Ακπομ. Απίστευτο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες το οποίο είχε και εξωφρενικό ρυθμό. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε λίγο με τον ΠΑΟΚ να φιλάει περισσότερο τα μετόπισθεν για να μην δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Στο 77' ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακπομ από τον Τσοκάνη, την εκτέλεση ανέλαβε  ο Βιεϊρίνια το οποίο όμως έπιασε ο Κλείμαν και παρέμεινε τκ 4-3. Ο Βόλος έκανε το ακατόρθωτο και έφερε το ματς στα ίσα στην επόμενη φάση στο 82' με τον Ρινέρ να σκοράρει με κεφαλιά, 4-4. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα αλλά ο Κλείμαν ήταν παρών. 

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (Ροντρίγκο 70'), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (Ελ Καντουρί 70'), Εσίτι, Ζίβκοβιτς (Μίτριτσα 85'), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (Μουργκ 89'), Ακπομ (Σφιντέρσκι 85')

Πάγκος: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι. 

Βόλος ΝΠΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (Πουρίτα 57'), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (Ρινέρ 79'), Μπαριέντος (Νίνης 79'), Φερνάντες (Γκουλέν 90+3'), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρινέρ, Νίνης, Βοϊτκόφσκι, Σοάρες, Μεταξάς, Ροσέρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code