ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2: Με "χρυσή" αλλαγή τον Ελ Αραμπί πήρε το "τρίποντο"!


Μεγάλης σημασίας νίκη για τους Πειραιώτες σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και πηγαίνει πλέον στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής "βλέποντας" κορυφή. Στοπ στο αήττητο σερί του ΠΑΣ μετά από 5 αγωνιστικές!

Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο ματς για τον Ολυμπιακό με τον Ονιεκούρου να κλέβει από τον Σάλιακα, να πατά περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμο με τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει (4'). Απάντηση για τον ΠΑΣ με τον Πίρσμαν να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Γκαρντάφσκι,αυτός γύρισε παράλληλα με τον Περέα να βρίσκει την μπάλα χωρίς να βρίσκει εστία (9'). Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε ένα ματς που απέκτησε ρυθμό και ένταση από νωρίς. Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 17ο λεπτό με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σισέ δεν βρήκε την μπάλα και ο Αγκιμπού με ένα μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-1. Πρώτη απειλή για τους Ηπειρώτες μετά το γκολ με το σουτ του Γκαρντάφσκι να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ (25'). Κι άλλη φάση για τον ΠΑΣ που "ανέβηκε" στο ματς μετά το γκολ του Αγκιμπού, με τον Κάργα να κάνει το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, το οποίο κατέληξε πάνω από την εστία του Βατσλίκ (29'). Επόμενη φάση στο ματς για τους φιλοξενούμενους με τον Μαντί Καμαρά να σουτάρει και τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει σταθερά (31'). Ο ΠΑΣ από το 20ο λεπτό και μετά κρατούσε την μπάλα στα πόδια του για περισσότερη ώρα με αποτέλεσμα να είναι πιο απειλητικός. Επόμενη φάση στο ματς του σουτ του Περέα στο 34ο λεπτό που κατέληξε στη εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ακόμη ένα σουτ με τον Γκαρντάφσκι, η μπάλα άουτ (38'). Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γκαρντάφσκι να μη σκοράρει από πλεονεκτικότατη θέση μετά από σέντρα του Εραμούσπε (42'). Ημίχρονο στους Ζωσιμάδες με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-1 και τον ΠΑΣ να έχει έχει ευκαιρίες στο ματς μετά την ισοφάριση χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους με τον Μπουχαλάκη να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο έξω (48'). Κι άλλη φάση για τον Ολυμπιακό που μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με τον Μασούρα να παίρνει την κεφαλιά αυτή όμως κατέληξε άουτ (52'). Στο 59ο λεπτό ο "Άγιαξ της Ηπείρου" κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρέαμπτσιουκ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροντρίγκο Εραμούσπε στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "γάμα" του Βατσλίκ κάνοντας το 1-1 (61')! Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό με τον Μβιλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα. Αμέσως μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεργάστηκαν άψογα από τα αριστερά, ο Αγκιμπού έκανε τη σέντρα με το εξωτερικό με τον Μασούρα να μην σκοράρει. Στο 84ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα νίκης. Ο Μβιλά έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σάλιακας δεν έδιωξε με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει και να "γράφει" το 1-2! Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να παίρνει το "τρίποντο" και να πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88' Μπρένερ), Ντομίνγκεζ, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα (86' Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76' Μορέιρα).

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης (66' Ελ Αραμπί), Αγκιμπού Καμαρά (77' Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46' Μβιλά), Μασούρας (77' Γκάρι Ροντρίγκες), Τικίνιο (88' Παπαδόπουλος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code