ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΟΦΗ (1-2): Κρητική απόδραση από το Αγρίνιο και η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ

 


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ για τα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί πέρασαν από το Αγρίνιο με 1-2 και πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με αρκετή ένταση, αλλά η ομάδα του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το χέρι του Καρέλη και έφερε τούμπα το παιχνίδι. Παρότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν πολύ νωρίς το γκολ με όμορφη κεφαλιά του Καρέλη στο 7' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με το αυτογκόλ του Μαλή και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα να αποδράσουν από το Αγρίνιο. 

1ο Ημίχρονο:

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Αγρινιώτες αφού στο 7' ο Νίκος Καρέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 11' ο Καρέλης υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα από μια ωραία μπαλιά δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 17' ο ΟΦΗ ισοφάρισε μετά από μια εκπληκτική προσωπική ενέργεια του Λάμπρου που πέρασε από τα πλάγια και με τις κόντρες ο Μαλής έβαλε αυτογκόλ. Μετά την επίτευξη του γκολ του ΟΦΗ ο ρυθμός ανέβηκε και από τις δύο μεριές. Ένταση στο παιχνίδι μετά από τον τραυματισμό του Μεγιάδο όπου αποχώρησε από το γήπεδο για να του παρασχεθούν βοήθειας. Στο 37' όμορφη εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου για τον ΟΦΗ με την Μελίσσα να κάνει μια ωραία επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Καλή φάση για τον ΟΦΗ στο 41' με την κεφαλιά του Τοράλ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μελίσσα. Μεγάλη ένταση στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Μαρινάκη να είναι έξαλλος. 

2ο Ημίχρονο:

Ο ΟΦΗ είχε μπει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 48' καλή φάση για τον Παναιτωλικό ωραίο γύρισμα από τον Τουάρτε αλλά ο Μόρσεϊ δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 57' αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Τοράλ βγήκε και πήρε την θέση του ο Καστάνιος. Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 60' από το χέρι του Νίκου Καρέλη με τον Νέιρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό ο Φλόρες και ο Ζεστέντ στις θέσεις του Τσιγγάρα και Μόρσεϊ. Αλλαγές και για τον ΟΦΗ με Γιαννούλη και Ντουρμισάι στις θέσεις του Λάμπρου και του Φαν Ντάινεν. Το παιχνίδι είχε ένταση με αρκετά φάουλ. Άλλη μια αλλαγή για τον ΟΦΗ ο Σελίμοβιτς στην θέση του Πασαλίδη. Καλή φάση με τον Μαρινάκη για τον ΟΦΗ στο 76' αλλά ο Μελίσσας είπε όχι. Αλλαγές και για τον Παναιτωλικό, ο Κορνέλιους, ο Μπελεβώνης και ο Αποστολάκης αντί των Καρέλη, Λουί και Αντούνιες Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους Κρητικούς μετά από σουτ του Ντουρμισάι που χτύπησε στο δοκάρι ο Καστάνιος έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια. Ωραίο ποδόσφαιρο είχαμε στα τελευταία λεπτά του ματς με τις δύο ομάδες να είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Μελίσσας, Βργκοτς, Λούι, Μαλής, Ντουάρτε, Βαρόνε, Αντούνες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Βέργος, Καρέλης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Λάμπρου, φαν Ντάινεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code