ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπαρτάκ Μόσχας-Λέστερ 3-4: Με τέσσερα γκολ του Ντάκα "απέδρασαν" οι Αλεπούδες απο την Ρωσία

 


Η Λέστερ κατάφερε και πέτυχε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, την Μόσχα την πρώτη της φετινή ευρωπαϊκή νίκη σε τελική φάση, επικρατώντας της Σπαρτάκ με 3-4. Το παιχνίδι στην αρχή είχε διαφορετική εξέλιξη, αφού το γκολ του Σομπόλεφ στο 11' λεπτό και το γκολ του Λάρσον στο 44' λεπτό έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σπαρτάκ Μόσχας (2-0). Ο Ντάκα με ασίστ του Ιχεανάτσκο σκόραρε στο 45' λεπτό για τις "Αλεπούδες¨" και έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ ανέτρεψε τις καταστάσεις με τρία επιπλέον γκολ του 23χρονου επιθετικού από την Ζάμπια και έκανε το 2-4 (48' λεπτό,, 54' λεπτό, 79' λεπτό). Στο 86' λεπτό, ο Σομπόλεφ με δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε για την Σπαρτάκ Μόσχας και έτσι έκανε το 3-4. Η Αγγλική ομάδα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία λεπτά και πήρε την εκτός έδρας νίκη. 

Η Λέστερ ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς και την δεύτερη θέση, ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας παρέμεινε στους τρεις βαθμούς και την τρίτη θέση. Με ένα ματς λιγότερο, η Λέγκια Βαρσοβίας είναι στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Νάπολι στην τέταρτη θέση με ένα βαθμό.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code