ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπή για την Παρί με κομβικό Μέσι, "διπλό" για την Λίβερπουλ στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης

 


Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο παίκτης-κλειδί για την Παρί στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ρεντ Μπουλ Λειψίας, ενώ η Λίβερπουλ πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2.

Αναλυτικά:

Μπεσίκτας- Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 1-4

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανέβασε ρυθμούς από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε με τον Κόατες στο 15' λεπτό (0-1) , ενώ εννιά λεπτά αργότερα (24' λεπτό) ο Λαρίν με δικό του γκολ για την Μπεσίκτας έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι Πορτογάλοι βρήκαν απαντήσεις και ξαναπήραν προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κόατες στο 27' λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαράμπια στο 44' λεπτό, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Τεσέιρα στο 45+1' αλλά ακυρώθηκε από το VAR λόγω υπόδειξης για offside και για αυτό έμεινε το σκορ στο 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες έμειναν πιο κλειστές και δεν μπήκαν πολλά γκολ, όπως στο πρώτο μέρος. Ο Παουλίνο των φιλοξενούμενων με δικό του γκολ στο 89' λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-4.  Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για φέτος για τους "πράσινους" και με τους τρεις πόντους ανέβηκαν στην τρίτη θέση, ενώ η Μπεσίκτας παρέμεινε στην τέταρτη θέση με τρεις ήττες σε τρεις ισάριθμες αναμετρήσεις.

Άγιαξ-Μπορούσια Ντόρτμουντ: 4-0

Ο Άγιαξ μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και όπως έδειξε και στα δύο πρώτα παιχνίδι οπού νίκησε, είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, η οποία δύσκολα δέχεται γκολ, για αυτό και έχει συντελεστή τερμάτων 11:1 μετά από τρεις αγώνες. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Ρόις (11' λεπτό) και το γκολ του Μπλίντ (25' λεπτό) με 2-0 στο ημίχρονο. Ο Άγιαξ συνέχισε δυνατά στον αγώνα και με τα γκολ του Άντονι στο 57' λεπτό και του Χάλερ στο 72' λεπτό, νίκησε εντός έδρας την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 4-0. Οι Ολλανδοί ανέβηκαν στους εννιά πόντους και την πρώτη θέση, ενώ οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στην δεύτερη θέση με έξι πόντους.

Μπριζ-Μάντσεστερ Σίτι: 1-5

Η Σίτι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και απο το πρώτο ημίχρονο έδειξε τις διαθέσεις της, αφού προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Κάνσελο (30' λεπτό) και Μαχρέζ με πέναλτι (43' λεπτό) αντίστοιχα.

Ο Γουόκερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (53' λεπτό), ενώ ο Πάλμερ έκανε το 4-0 στο 67' λεπτό, με τον Βανάκεν από την Μπριζ να σκοράρει και να κάνει το 4-1 στο  81' λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα (84' λεπτό), ο Μαχρέζ με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-5. Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στους έξι βαθμούς και στην δεύτερη θέση, ενώ οι Βέλγοι έπεσαν στην τρίτη θέση και στους τέσσερις βαθμούς.

Παρί Σαίντ Ζερμαίν-Ρεντ Μπουλ Λείψιας: 3-2

Σε ένα αγώνα με κατάμεστο Παρκ ντε Πρενς (47. 359 θεατές), που θύμισε παλιές εποχές, η Παρί έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά πήρε την πολύτιμη νίκη. Ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο ένατο λεπτό (1-0), αλλά ο Σίλβα στο 28' λεπτό σκόραρε για τους Γερμανούς και έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Με δεύτερη ασίστ του Ανχελίνο, ο Μουκιέλε έβαλε γκολ στο 57' λεπτό και έδωσε στην Λειψία το προβάδισμα (1-2). Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο παίκτης-κλειδί του αγώνα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν το ματς με δύο γκολ του στο 67' λεπτό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74' λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν παραπάνω το σκορ, αλλά ο Εμπαπέ στο 90+4' αστόχησε σε πέναλτι και έτσι παρέμεινε το 3-2, με το οποίο η Γαλλική ομάδα ανέβηκε στους εφτά βαθμούς και την πρώτη θέση, ενώ η Ρεντ Μπούλ Λειψίας έχει μηδέν βαθμούς στους τρεις πρώτους αγώνες.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λιβερπουλ: 2-3

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ημέρας, οπού επίσης η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των ροχιμπλάνγκος θύμισε παλιές εποχές, η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε πιο αποτελεσματικά τις καταστάσεις και πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν γρήγορα με 0-2 με τα γκολ του Σαλάχ στο 8' λεπτό και του Κειτά στο 13' λεπτό. Οι γηπεδούχοι βρήκαν απαντήσεις και με δύο γκολ του Γκριεζμάν (20' λεπτό και 34' λεπτό), ισοφάρισαν σε 2-2 στο τέλος του ημιχρόνου.

Το ματς έγινε ντέρμπι και οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Γκριεζμάν να παίρνει στο 52' λεπτό, κάτι που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Ο Σαλάχ με δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78' λεπτό έκανε το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η Λίβερπουλ έκανε το 3/3 και ανέβηκε στους εννιά βαθμούς, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στους τέσσερις βαθμούς, όσους και η Πόρτο, αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Πόρτο-Μίλαν: 1-0

Ένας αγώνας που θα καθορίσει την εξέλιξη των δύο ομάδων ήταν το Πόρτο-Μίλαν. Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ και έμειναν στο 0-0, ενώ το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυναμικό. Ο Λουίς Ντιάζ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους και τους έδωσε την νίκη, κάτι που σημαίνει ότι μάζεψαν τέσσερις πόντους, όσους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά βρίσκονται στην τρίτη θέση. Η Μίλαν σημείωσε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες και έμεινε στους μηδέν βαθμούς.

Ίντερ-Σερίφ Τίρασπολ: 3-1

Η Σερίφ Τίρασπολ δεν κατάφερε να συνεχίσει την ονειρική πορεία της στο φετινό Champions League, αφού οι "νερατζούρι" του Ιντζάγκι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ότι δεν αστειεύονται. Για τους γηπεδούχους, ο Τζέκο στο 34' λεπτό έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Για τους Μολδαβούς, δεν αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης, αλλά ήταν βασικός ο Κολοβός και ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπρούνο

Αν και οι Μολδαβοί έφεραν το ματς στα ίσα με τον Τίλ (52' λεπτό), η Ίντερ που καίγεται για βαθμούς, ανέβασε ρυθμούς και χάρη στα γκολ των Βιντάλ (58' λεπτό) και Ντε Βράι (67' λεπτό) αντίστοιχα, πήρε την νίκη με 3-1. Η Σερίφ Τίρασπολ παραμένει στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, όσους και η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Σάχταρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-5

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τα δυνατά της και θέλησε να μην πέσει θύμα κάποιας έκπληξης όπως στο εντός έδρας ματς που ηττήθηκε από την Σερίφ Τίρασπολ με 1-2. Η βασίλισσα είχε προβάδισμα με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο χάρη στο αυτογκόλ του Κρίβτσοφ στο 37' λεπτό.

Οι μερένγχες πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο μέρος και με δύο προσωπικά γκολ του Βινίσιους (51' λεπτό και 56' λεπτό) και από ένα του Ροντρίγκο (65' λεπτό) και του Μπενζεμά (90+1' λεπτό), νίκησαν με 0-4 την Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στους έξι πόντους και την δεύτερη θέση, με πρώτη την Σερίφ Τίρασπολ, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ έπεσε στην τέταρτη θέση και στον ένα βαθμό.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code