ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός : Σένκενφελντ ξανά !

 


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο αγώνα στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα και ο Μπάρτ Σένκενφελντ ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή στην αποστολή του τριφυλλιού.

Ο Ολλανδός στόπερ που έχασε ολόκληρη την προετοιμασία των πρασίνων λόγω του τραυματισμού του, ακόμα δεν έχει βρεθεί σε αποστολή αγώνα την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. Εδώ και περίπου δύο βδομάδες συμμετέχει σε φούλ πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως η ώρα της επιστροφής έφτασε, ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει κόντρα στον Αστέρα το πρώτο του «διπλό» στο Πρωτάθλημα και φαίνεται πως ο υψηλόσωμος αμυντικός θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, με τον Γιοβάνοβιτς να αποκτά μια πολύ σημαντική λύση για το κέντρο της άμυνας. Πάντως το ενδεχόμενο να πάρει λεπτά συμμετοχής δεν συγκεντρώνει μεγάλη πιθανότητα, αφού είναι ανέτοιμος και χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό, εάν και εφόσον όμως βρεθεί στην αποστολή, δεν αποκλείεται ο Σέρβος τεχνικός να του δώσει την ευκαιρία να ξαναπατήσει χορτάρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code