ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ 1-2: "Απόδραση" από την Δανία για τους ασπρόμαυρους

 


Ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη την Πέμπτη (21/10), επικρατώντας της Κοπεγχάγης με 1-2, για την τρίτη αγωνιστική του Conference League.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, με την αποβολή του τερματοφύλακα, Γκραμπάρα στο 9' λεπτό, ο οποίος βγήκε εκτός περιοχής για να διώξει το πλασέ του Μιτρίτσα, επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αν και ο νεοεισελθής γκολκίπερ Γιόνσον για τους Δανούς απέκρουσε το φάουλ του Μπίσεσβαρ στο 12' λεπτό αν και μπήκε χωρίς ζέσταμα, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει στο 19' λεπτό την κεφαλιά του Σίντκλεϊ, ο οποίος μετά από σέντερ του Ζίβκοβιτς, έκανε το 0-1.

 Οι ασπρόμαυροι 19 λεπτά αργότερα (38' λεπτό) διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ζίβκοβιτς με ασίστ του Σβαμπ και έκαναν το 0-2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. 

Παρότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με τον Ζίβκοβιτς στο 56' λεπτό, η Κοπεγχάγη μείωσε στο 80' λεπτό με τον Μπιέλ σε 1-2. Ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές αντί να ανεβάσει ρυθμό είχε πέσει πολύ αγωνιστικά, αλλά η Κοπεγχάγη δεν κατάφερε να σκοράρει άλλο γκολ και έτσι οι ασπρόμαυροι πήραν την εκτός έδρας νίκη με 1-2.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με εφτά βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση είναι η Κοπεγχάγη με έξι βαθμούς.

Κοπεγχάγη (Γιες Θόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον, Λεράγκερ, Μπόλντουρσον, Μπιέλ, Μπόβινγκ, Βιντ.


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Σβαμπ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code