ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σουηδία-Ελλάδα 2-0 : Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.




Καταδικαστική ήττα για την Εθνική μας ομάδα στην Σόλνα της Σουηδίας με 2-0 από τους Σκανδιναβούς. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πάλεψε, έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο- όπου είχε δύο δοκάρια- δεν τα κατάφερε όμως απέναντι στους τυχερούς Σουηδούς. Η ομάδα του Φάντ Σχίπ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας, δέχτηκε όμως δύο φτηνά γκολ και ουσιαστικά αποκλείστηκε από την συνέχεια , δύο αγώνες πριν την λήξη των προκριματικών. 

Μεγάλες ευκαιρίες από Μασούρα και Παυλίδη στο πρώτο ημίχρονο, που έστειλαν την μπάλα εκατέρωθεν στο δοκάρι και δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ και να αξιοποιήσουν το καλό πρόσωπο που έδειξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Φόλσμπεργκ με πέναλντι στο 60' και Ισάκ στο 70', τα γκόλ για τους γηπεδούχους.

Ο Αγώνας 

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 23', όταν ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Όλσεν, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 35ο λεπτό ο Μασούρας έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, το σουτ όμως που επιχείρησε, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Όλσεν, πέρασε άουτ. 

Δεύτερο δοκάρι για την Εθνική μας ομάδα στο 39ο λεπτό, με τον Μπακασετα να σεντράρει από δεξιά, τον Παυλίδη να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους, με την κεφάλια του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην εξέλιξη της ίδιας φάσης, ο Μπακασέτας έκανε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση όμως ο Ολσεν κατάφερε με επέμβαση να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 56' ο Ολσον βρέθηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ, με τον Βλαχοδημο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Ο Ισάκ στο 60ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, όταν δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα από τον Μαυροπάνο στην μικρή περιοχή. Ο Φόρσμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, γράφοντας το 1-0.

Στο 66ο λεπτό ο Μπακασέτας βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, όμως το σουτ του κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Σουηδίας και κατέληξε κόρνερ. 

Ο Ισάκ στο 70' διπλασίασε τα τέρματα για τους Σουηδούς. Μετά από δυνατό βολέ του Όλσεν, η ελληνική άμυνα ολιγώρισε, ο επιθετικός των γηπεδούχων το εκμεταλλεύτηκε και με πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Οι Σουηδοί προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις. Το σκόρ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τους Σκανδιναβούς να παίρνουν την μεγάλη νίκη που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Γιαννούλης (84' Λημνιός), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης (71' Πέλκας), Μπακασέτας, Μασούρας (71' Τζόλης), Παυλίδης (75' Δουβίκας).

Σουηδία: Όλσεν, Αουγκούστινσον, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Κραφθ, Κλάεζον (82' Σβάνμπεργκ), Όλσον, Έκνταλ (82' Καγιούστ), Φόρσμπεργκ (87' Όλσον), Κουάιζον (87' Γκιόκερες), Ίζακ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code