ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 : Πέρασε από το Ηράκλειο και συνεχίζει.


Εμφατική νίκη για τον ΠΑΟΚ με 1-3 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ! 

Ο δικέφαλος παιζοντας όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 1-3 των Κρητικών και πήρε την τέτάρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς. Σφιντέρφσκι, Αουγκούστο και Κούρτιτς τα γκολ για τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης, που πέρασαν από μια ακόμα δύσκολη έδρα, πηγαίνοντας με ηρεμία στην διακοπή του πρωταθλήματος. 

Το πάλεψε μέχρι το 65' ο ΟΦΗ, ο οποίος πάρα τις απουσίες, έδειξε μαχητικότητα και είχε δύο φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει με  τους Ντούρμισαι και Φαν Ντούινεν. Ο Ναμπί μείωσε στο 90' σε 1-3.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Απίστευτη ευκαιρία από τον Σφιντέρφσκι μόλις στο 1ο λεπτό! Ο Ζίβκοβιτς σέντραρε καταπληκτικά από δεξιά, ο Πολωνός βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην μικρή περιοχή του ΟΦΗ, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο, στο σχεδόν άδειο τέρμα του ΟΦΗ, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ .

Δευτέρα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 3ο λεπτό, με τον Σφιντέρφσκι να παίρνει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδουχων,αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά του ΟΦΗ να χάσει ευκαιρία. Ο Νέιρα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε ένα καλό συρτό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 13ο λεπτό με τον Ντουρμισάι να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ με την μπάλα να κοντράρει και τον Βιειρίνια να την διώχνει πάνω στην γραμμή του τέρματος των φιλοξενούμενων.

0-1 για τον ΠΑΟΚ στο 15ο λεπτό! Μετά από σέντρα ακριβείας του Ζίβκοβιτς από δεξιά, ο Σφιντέρφσκι έπιασε την κεφάλια μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την στα δίχτυα του Επασί και ανοίγοντας το σκόρ για τους Θεσσαλονικείς. 

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 40ο λεπτό, με τον Βιειρίνια να μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ κάνοντας ένα συρτό σούτ, με τον Επασί να διώχνει την μπάλα με τα πόδια!

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 46' με τον Φαν Ντούινεν να κάνει μια όμορφη ατομική ενέργεια , κάνοντας και ένα σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του δικεφάλου, αλλά ο Πασχαλάκης με πολύ ωραία απόκρουση, αποσόβησε τον κίνδυνο για τον ΠΑΟΚ, κρατώντας το 0-1.

Φανταστκο γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 58ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κούρτιτς, ο οποίος σούταρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα συστημένη στο δεξί παραθυράκι του Επασί για να κάνει το 0-2.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 66ο λεπτό με τον Γρίβα να κάνει όμορφη κούρσα από δεξιά αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 70'. Ο Ροντρίγκο έκανε πολύ όμορφη κούρσα από τα δεξιά, δίνοντας πάσα - έτοιμο γκολ στον Αγκούστο, ο οποίος με δυνατό σούτ έκανε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. 

Πανεμορφο γκολ για τον ΟΦΗ, με τον Ναμπί να κάνει επανεμφάνιση μετά από 1 χρόνο και να σκοράρει με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, μειώνοντας για τον όμιλο σε 1-3.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code