ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο αήττητος ΠΑΣ "ξέρανε" τον χωρίς νίκη Ατρόμητο!


Συναρπαστικό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να "κρατάει" την νίκη μέχρι το 90', ο ΠΑΣ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Μορέιρα να σκοράρει στο 90'+1 πήρε το "Χ"!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Ξεκίνημα με γκολ είχαμε στο Περιστέρι με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα από νωρίς. Ο Πίρσμαν γύρισε την μπάλα παράλληλα με τη εστία του Λοντίγκιν, ο Κλωναρίδης ξεπετάχτηκε, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία αφού πέρασε και τον Λοντίγκιν "γράφοντας" το 1-0. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία ξανά για τον Ατρόμητο με τον Κατσεγιάνο, ο οποίος νικήθηκε εις διπλούν από τον Λοντίγκιν (15'). "Απάντηση" για τον ΠΑΣ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Περέα να μην νικάει σε φάση τετ α τετ τον Πίριτς, ο οποίος έδιωξε σωτηρία σε κόρνερ (21'). Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και φάνηκε ξανά απειλητικός στο 33ο λεπτό με τον Καστεγιάνο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το αριστερό. Και πάλι απειλεί ο Ατρόμητος με τον Παπαδόπουλο να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καρτάλη, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ (35'). Τίποτα το ιδιαίτερο στα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τα πολλά φάουλ και τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή.

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ πιέζοντας τον Ατρόμητο με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα. Μάλιστα έχασε και σημαντική ευκαιρία με τον Περέα, ο οποίος δεν τελείωσε σωστά τη φάση (52'). Ο Ατρόμητος στην αμέσως επόμενη φάση βγήκε στην κόντρα με τον Κλωναρίδη να μην σκοράρει απέναντι στον Λοντίγκιν. Καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες με τον Νάτσο να σουτάρει ψηλά μετά από την σέντρα του Βασιλαντονόπουλου (64'). Στο 70ο λεπτό η κεφαλιά του Κουλούρη κόντραρε στον Σάλιακα αναγκάζοντας τον Λοντίγκιν να απομακρύνει σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον νεοεισελθών Μπρένερ να επωφελείται της κόντρας, να μπαίνει στην περιοχή αλλά να πλασάρει πάνω στον Πίριτς που έδιωξε σε κόρνερ (71').  Η ισοφάριση για τον "Άγιαξ της Ηπείρου" ήρθε στο 90ο λεπτό. Ο Παντελάκης πήρε την μπάλα έκανε την κάθετη στον Μίνα, ο οποίος γύρισε παράλληλα και ο Μορέιρα ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα και να παίρνει την ισοπαλία. Ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη ο Ατρόμητος που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Ατρόμητος (Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντονόπουλος (90'+3 Μουνίθ) Παπαδόπουλος, Χατζησαΐας, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61' Νάτσος), Κλωναρίδης (75' Μπετινέλι), Κουλούρης (75' Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (82' Παντελάκης), Κάργας, Πίρσμαν, Μορέιρα (90+5' Λιάσος), Καραχάλιος (82' Μίνα), Ντομίνγκεζ, Π. Τριάδης (46' Λώλης), Περέα, Σνάιντερ (65' Μπρένερ).





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code