ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Καλύτερη Λαμία (1-2)


Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχτηκε την Λαμία, στις 20:30 στο "Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας" στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φετινής Super League σε ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Η Λαμία ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και έκανε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αφού νίκησε τον Ιωνικό με 1-2. Τα γκολ έβαλαν για την Λαμία ο Μανούσος με πέναλτι, από το οποίο μάλιστα και οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ντάλτσιο αντίκρισε την Κόκκινη κάρτα μετά από χέρι. Προσωρινά για τον Ιωνικό ισοφάρισε ο Αουσμαν. Το νικήτριο γκολ πέτυχε ο Γκόλεμιτς με κεφαλιά. Έτσι ο Ιωνικός παρέμεινε στους 5 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ η Λαμία ανέβηκε στην 9η θέση και έχει πλέον 4 βαθμούς. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν η Λαμία. Ο Ιωνικός ήταν αυτός που είχε τα ινία της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά με την Λαμία να παραμένει σε δεύτερο ρόλο. Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιωνικό με τον Άοσμαν η μπάλα κόντραρε στο σουτ του και βγήκε κόρνερ από το οποίο οι γηπεδούχοι δεν κέρδισαν κάτι στο 9'. Η Λαμία είχε τεράστια ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ στο 16' με τον Γκόλεμιτς να παίρνει μια κεφάλια σε δεύτερο χρόνο δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα ο Μανούσος, μάλιστα οι Λαμιώτες διαμαρτηρήθηκαν και για χέρι, το οποίο εξετασε ο VAR. Ο διαιτητής της αναμέτρησης πήγε ο ίδιος να το δει και έδωσε την παράβαση στο 19' και έδωσε και κόκκινη κάρτα στον Ντάλτσιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 στο 21'. Η Λαμία μετά την αποβολή πίεσε και είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της. Η Λαμία έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Τιρόνε να προλαβαίνει την μπάλα να βγάζει μια μπαλιά παράλληλα απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χουτεστσιώτης. Τεράστια ευκαιρία με τον Άοσμαν που πέρασε τον αντίπαλο του σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω, στο 33ο λεπτό. Ο Ιωνικός έκανε το 1-1 στο 36 με τον Άοσμαν που πλάσαρε ωραία το Γκαραβέλη, μετά από κλέψιμο της μπάλας λαό ασίστ του Τουράμ. Χωρίς κάποια άλλη καλή στιγμή τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα τώρα ήταν η ομάδα του Ιωνικού που μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 54ο λεπτό ο Τιρόνε από πλευράς Λαμίας έκανε ένα σουτ η μπάλα πέρασε ενώ και ήταν κόρνερ για την Λαμία από τκ οποίο έγινε το 1-2 με τον Γκόλεμιτς να παίρνει κεφαλιά από τκ ύψος της μικρής περιοχής. Οι παίκτες του ιωνικόυ διαμαρτηρήθηκαν για φάουλ αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά. Η Λαμία έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μανούσο να σουτάρει και τον Χουτεστσιώτη να απομακρύνει, στην συνέχεια ο Ρόμανιτς δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ. Η φάση είχε ξεκινήσει από πολύ ωραία ενέργεια του Ρόμανιτς που έφυγε στην κόντρα στο 60' ο Ρόμανιτς εκανε ακόμα ένα σουτ μπλόκαρε σταθερά ο Χουτεστσιώτης, στην συνέχεια ο Ιωνικός χτύπησε στην κόντρα και ο Μάναλης έκανε ένα σουτ που πήρε την μπάλα μετά από ωραία συνεργασία αλλά σούταρε ψηλά. Από εκεί και πέρα η Λαμία ήταν αυτή που ήλεγχε πλήρως τι παιχνίδι. Τεράστια ευκαιρία με τον Κωνσταντινίδη να γυρίζει την μπάλα ο Μαρτίνεθ έβαλε το πόδι και έδιωξε στο 80'. Στο 82 ο Ιωνικός κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Αουσμαν πάνω στο τείχος, επιχείρησε και ένα δεύτερο σουτ που κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Ο Ιωνικός πίεσε πολύ προς το φινάλε για να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεστσιώτης, Μύγας (Κωνσταντινίδης 76'), Τσιγκρίνσκι (Βαφέας 46'), Σάντσες (Μπουένο 90'), Βαλεριάνος Ντάλτσιο, Ρομαό, Κάνιας (Μπάσα 76'), Άοσμαν, Καμπράλ (Μάναλης 35'), Τουράμ. 

Πάγκος: Αναγνωστόπουλος, Τισιριγώτης, Βαφέας, Γκοτσιούλιας, Μάναλης, Μπουένο, Ματσούκας, Μπάσα, Κωνσταντινίδης. 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Βύντρα, Μαζουλούξης, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Γκόλεμιτς, Νούνιες (Σκόνδρας 91'), Ρόμανιτς (Αραμπούλι 88'), Τιρόνε (Μανουσάκης 69'), Καραμάνος, Μανούσος (Μπεχαράνο 68)

Πάγκος: Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αραμπούλι, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Σαράνοφ, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Μανουσάκης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code