ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - ΑΕΚ 1-3 : ''Απόδραση'' με Τζούμπερ !




Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο ''διπλό'' σε κλίμα αποθέωσης από τους φίλους της ομάδας στον Βόλο , στέλνοντας το δικό της μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας !  

MVP o Tζούμπερ με 2 ασίστ και ένα γκολ . Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι διαιτητές !

 Α ημίχρονο :

Ο Αμπασκάλ ξεκινάει την ίδια ενδεκάδα που είδαμε στην απίθανη ανατροπή της Τούμπας , ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης με Καρίμ στην επίθεση , λόγω των ενοχλήσεων του Αραούχο μεσοβδόμαδα αλλά και τον Άμραμπατ στα δεξιά καθώς ο Λιβάι Γκαρσία έχει γρίπη !

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Βόλος έδειχνε να πατάει καλύτερα από την αντίπαλο του. Στο 5' ο Φερνάντες έκανε ''μπάσιμο'' εντός της περιοχής αλλά ο Βράνιες απομάκρυνε σε κόρνερ . Από το οποίο χάθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς !  Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 9' , ο Μάνταλος έδωσε στον Τζούμπερ , αυτός στον Καρίμ που έβγαλε τον Άμραμπατ σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής , αλλά ο Μαροκινός έκανε κακό τελείωμα ! Στο 17' οι γηπεδούχοι χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Μπαρτόλο . Ο Μήτογλου κάνει λάθος γύρισμα αλλά ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το τετ α τετ .

Στα πρώτα 25λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Μαγνησίας έχει την κατοχή και η Ένωση προσπαθεί μέσω του τρανζίσιον αλλά και των εξτρέμ της να γίνει απειλητική , με Μάνταλο και Τζούμπερ να αλλάζουν συνεχώς θέσεις .  Στο 28'  ύστερα από κόρνερ ο Μήτογλου ,παίρνει την κεφαλιά πάσα του Βράνιες ,έπιασε το σουτ εντός της περιοχής αλλά αυτό κόντραρε. Στη συνέχεια από κόρνερ του Μάνταλου η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή ! Στο 33' ο Στάνκοβιτς έκανε διπλή σπουδαία απόκρουση .  Πρώτο σουτ από τον πεσμένο Μπαρτόλο, δεύτερο από τον Γκρίλο και στις δύο περιπτώσεις ο πορτιέρε της 'Ένωσης έβαλε εντυπωσιακά ''στοπ''!

Στο 39' ο Πουρίτα κερδίζει πέναλτι από τον Σιμόες αλλά ο Ρεγκατέν αστόχησε από την άσπρη βούλα ! Στο 42' η Ένωση ανοίγει το σκορ με τον Ανσαριφάρντ ! Ο Μάνταλος στον Τσούμπερ, αυτός γέμισε και ο Καρίμ με τη μια βρήκε δίχτυα.  Ένταση μετά το γκολ καθώς βρισκόταν παίχτης του Βόλου στο έδαφος , μετά το γκολ ο Γκρίλο παίρνει κίτρινη κάρτα για απώθηση στον Σιμόες στους πανηγυρισμούς ! Στο 45+3 η ΑΕΚ διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Τζούμπερ ! Η άμυνα του Βόλου είναι ψηλά , ο Ανσαριφάρντ βγάζει τρομερή κάθετη στον Άμραμπατ , ο οποίος ανατρέπεται εκτός περιοχής από τον Κλέιμαν , αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Ελβετός κάνει το 0-2 !

Το πρώτο μέρος έληξε με τους ''Κιτρινόμαυρους'' να κερδίζουν , χωρίς να εντυπωσιάζουν αφού ο  Βόλος είχε ένα χαμένο πέναλτι και δύο ακόμα καλές στιγμές . Πάντως από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι , βλέπουν το τακτικό τους πλάνο να λειτουργεί αφού τα γκολ ήρθα από την πλευρά που ''στόχευσαν''. Πολύ όμορφο πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και φάσεις !

Β ημίχρονο:

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες , αλλά οι γηπεδούχοι έχουν πλέον τριάδα στην άμυνα και σχηματισμό 3-4-3 .

Στο 51'  η ΑΕΚ βγαίνει στην αντεπίθεση αλλά η πάσα του Μοχαμαντί είναι λίγο πιο δυνατή και ο Κλέιμαν προλαβαίνει τον Άμραμπατ. Στο 57' πολύ μεγάλη φάση για τον Βόλο ! Πρώτο σουτ του Φαν Βέερτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Μήτογλου να παρεμβαίνει. Σε δεύτερο χρόνο, ο Μπαριέντος πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Βέβαια στο δεύτερο σουτ, Μήτογλου και Σιμάνσκι κλείσανε άμεσα και εξαιρετικά την οπτική του αντιπάλου τους ! 

Στο 61' απίθανη ευκαιρία για τον Άμραμπατ ! Ο Μάνταλος βγάζει κάθετη ,με όλο τον Βόλο ψηλά, ο Μαροκινός οδηγεί την μπάλα κάποια μέτρα αλλά το πλάσε του το απέκρουσε με τα πόδια ο Κλέιμαν !

Στο 66' ο Αργύρης Γιαννίκης , αλλάζει τον σχηματισμό της  Ένωσης σε 4-3-3 , χωρίς ''καθαρό σέντερ φορ'' και τον Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης .  Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκτήσει κατοχή και απειλείται κυρίως από στατικές ''μπάλες''  Κάπως έτσι ο Φαν Βέερτ , έπιασε μία κεφαλιά από δύσκολη γωνία αλλά άουτ. Στο 80' ο Βόλος βάζει φωτιά στο μάτς αφού μειώνει σε 2-1 ! Ο Ρίνερ σούταρε εκτός περιοχής η μπάλα άλλαξε πορεία από το κεφάλι του Βράνιες και από εκεί στα δίχτυα !

Στο 82' ο Λιβάι Γκαρσία σουτάρει αλλά σημαδεύει το δοκάρι !  Στο 84' και πάλι ο εξτρέμ από το Τρινιτάντ βγάζει όμορφη σέντρα στον Άμραμπατ αλλά ο τελευταίος κάνει κακή κεφαλιά .  Μετά το 1-2 το ματς έχει ''παγώσει'' με την ΑΕΚ να κάνει φάσεις. Στο 94' ο Λιβάι έχει πολύ άσχημο πέσιμο με το κεφάλι , ο διαιτητής δεν σταμάτησε το παιχνίδι , αλλά όλοι οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο άμεσα και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να παρακολουθούν σοκαρισμένοι ! Η Ένωση τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες αλλά κατάφερε να κάνει το 1-3 ! Ο Τζούμππερ βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χατζησαφί , ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το τελικό σκορ !

Η ΑΕΚ με MVP τον διεθνή Ελβετό ''απέδρασε'' από τον ''Πανθεσσαλικό'' με 1-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι που το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο !  

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν - Πουρίτα (Ρινέρ 45'), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι - Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος (Νίνης 77') - Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν (Ροσέρο 69').

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτρογλου, Μοχαμάντι  – Σιμάνσκι, Σιμόες (Σάκχοφ 77') – Άμραμπατ (Χατζησαφί 91'), Μάνταλος (Λε Ταλέκ 65'), Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ (Λιβάι Γκαρσία 66').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code