ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - ΠΑΣ Λαμία (0-0): Μέτριο παιχνίδι με δίκαιο αποτέλεσμα


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Λαμία στην Κρήτη, στα πλαίσια της 6η αγωνιστικής της Super League.

ΟΦΗ και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι στην Κρήτη σε ένα ματς πολύ μέτριο. Η Λαμία ήταν πιο πιεστική στο πρώτο μέρος έχοντας μερικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε τίποτα, αντίστοιχα και ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος που πατούσε πολύ καλύτερα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Γκαραβέλη. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κρητικοί και οι Λαμιώτες παραμένουν με μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

1ο Ημίχρονο:

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος έχοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα 5 λεπτά με τον Αραμπούλι και τον Τζανδάρη. Στο 11' η σέντρα του Σκόνδρα πέρασε ανεκμετάλλευτη αφού ο Νούνιες δεν κατάφερε να απειλήσει. Οι Λαμιώτες ήταν πιο απειλητικοί με καλύτερες φάσεις. Η πρώτη φάση για τους Κρητικούς ήταν στο 31' αλλά το σουτ του Λάμπρου κατέληξε αουτ. Στο 39' το σουτ του Τοράλ κοντραρε και ο ΟΦΗ κέρδισε ένα κόρνερ που δεν αξιοποίησε. Το πρώτο μέρος έληξε με 0 στο πηλίκο αφού οι ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν κατέληξαν στα δίχτυα. 

2ο Ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ξεκίνησαν με ευκαιρία, το σουτ του Νέιρα στο 46' δυσκόλεψε τον Γκαραβέλη που όμως απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 49' ο Τάισον πήρε την θέση του Νιούνες για την Λαμία. Ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και ήταν πιο απειλητικός από την Λαμία. Στο 62' μάλιστα έκανε και δύο αλλαγές με τον Ντουρμισάι και τον Καστάνιος να παίρνουν την θέση τον Καμάου και Λάμπρου. Ενώ για την Λαμία ο Μανούσος πήρε την θέση του Ρόμανιτς. Κι άλλες αλλαγές στο 73' και από τις δύο ομάδες που ακόμη δεν είχαν πετύχει κάποιο γκολ. Για τον ΟΦΗ ο Ναμπί πήρε την θέση του Τοράλ και για την Λαμία ο Βύντρα την θέση του Σκόνδρα ενώ στο 84' Μανουσάκης και Γκεντσογλου στην θέση του Μπεχαράνο και Αραμπούλι, για τον ΟΦΗ Σελίμοβιτς αντί Μεγιάδο. Κάκιστο παιχνίδι στην Κρήτη, χωρίς καμία κλασσική ευκαιρία μέχρι το 86'. Η πιο μεγάλη ευκαιρία ώστε όλο το παιχνίδι ήταν του ΟΦΗ στο 89' με τον Μπακογιάννη να κάνει ατομική ενέργεια, να παίρνει τις κόντρες αλλά το πλασέ το απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Λάμπρου, Καστάνιος.

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code