ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Παναιτωλικός 5-1 : Σούπερ Άρης

 


Καταπληκτικός Άρης, επικράτησε με 5-1 εντός έδρας του Παναιτωλικού, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και έφτασε τους 8 βαθμούς, χωρίς τους 6 της τιμωρίας. 

Μπερτόλιο, Καμαρά, Ματέο Γκαρσία και Εντιαγιέ τα γκολ των κιτρινομαυρων που ήταν κυρίαρχοι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα,ειχαν την κατοχή της μπάλας και έχασα ευκαιρίες και για άλλα γκόλ. 

                           Ο αγώνας 

Στο 15ο λεπτό ο Τσιγκάρας έκανε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπερτόλιο κέρδισε πέναλτι από τον Λούι. Ο Καμαρα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους. 1-0

Στο 25ο λεπτό ο Καμαρά μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, έκανε ωραίες προσποιήσεις, όμως το γύρισμα της μπάλας μπλόκαρε δύσκολα ο Μελίσσας.

Άστοχο σούτ από τον Βέργο,από καλή θέση  μέσα στην περιοχή του Άρη στο 33ο λεπτό.

2-0 ο Μπερτόλιο στο 35ο λεπτό, με τον Αργεντίνο να κλέβει την μπάλα, συνδιάστηκε όμορφα με Ματέο και Καμαρά και με ένα καταπληκτικό σουτ, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

3-0 ο Σούντγκρεν στο 37ο λεπτό για τον Άρη, με όμορφο πλασέ , μετά από καταπληκτική ασίστ του Καμαρά.

Πεναλντι για τον Άρη στο 43' κέρδισε ο Μπερτόλιο, με τον Ματέο Γκαρσία να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 4-0.

Στο 55 το δυνατό σουτ του Ματεο Γκαρσία, χτύπησε στην πλάτη του Αποστολάκη και έφυγε κόρνερ. Στην ίδια φάση, μετά απο σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, ο Εντιαγιέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-0.

Μείωσε σε 5-1 με πέναλτι στο 67' ο Νίκος Βέργος.Ο Ιτούρμπε έχασε πέναλτι στο 79'.

Μεγαλη ευκαιρία του Ματίγια στο 85, αφού βρέθηκε απέναντι από τον Μελίση, χωρίς να καταφέρει να τον κερδίσει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code