ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0: Λευκή ισοπαλία στο "ντέρμπι των αιωνίων"

 


Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναικό για την πέμπτη αγωνιστική της SuperLeague στο γήπεδο "Γεώργιος Καραισκάκης", με τους ερυθρόλευκους να βραβεύουν τον Βασίλη Σπανούλη πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, Λάγιος Ντετάρι έδωσε το παρών στο γήπεδο. 

Τα καπνογόνα επηρέασαν χρονικά το παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, αφού περιόρισαν την ορατότητα των παικτών στο γήπεδο. Οι ομάδες ήταν περισσότερες στατικές στο πρώτο μέρους, με τον Παναθηναϊκό να απειλεί με τον Ρούμπεν στο 32' λεπτό, αλλά τον Βατσλίκ να απομακρύνει εύκολα τον κίνδυνο. Από τον Ολυμπιακό, ξεχώρισε η φάση το 36' λεπτό, οπού από την σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, η μπάλα από την κεφαλιά του Τικίνιο,  έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού, Μπρινιόλι ήταν κομβικός για τους φιλοξενούμενους και κράτησε το μηδέν στην εστία του, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Ιδιαίτερα, στο 73' ο Μπρινιόλι βγήκε προ του Μασούρα και μπόκαρε, ενώ αμέσως μετά ο Βιτάλ απείλησε με δικό του σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Ο Ελ Αραμπί και ο Καμαρά απείλησαν στο 78' λεπτό κα στο 86' λεπτό, αλλά το σκορ έμεινε στο 0-0. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν τον ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το τελικό σκορ έμεινε στο 0-0. 

 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code