ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννενα - Αστέρας Τρίπολης 1-1 : Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

 


Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα νευρικά και χωρίς πολλές φάσεις.Ο Αστέρας άνοιξε το σκόρ με τον Σίτο στο 34' με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα και να ισοφαρίζουν με τον Μπέρνερ στο 36'.Πέρα απο τα δύο γκόλ, το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο, με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές, να προσέχουν κυρίως να μην δεχτούν γκόλ και την μπάλα να κυλάει την περισσότερη ώρα, στο χώρο του κέντρου, χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην μπήκε κάποιο γκόλ όμως ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκέτες ευκαιρίες και τον Αστέρα να έχει δύο χαμένες ευκαιρίες με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Μάλιστα οι Αρκάδες τελείωσαν το παιχνίδι με παίχτη λιγότερο, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπαράλες

Ο Αγώνας

Στο 30ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης για τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μετά από κόντρα-επίθεση των Ηπειρωτών, ο Σάλιακας έκανε ένα καλό σούτ από δεξιά, με τον Τσιφτσή να αποκρούει με δυσκολία την μπάλα και να αποσοβεί τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 34ο λεπτό ο Αστέρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ! Μετά από πάσα του Αλβάρεζ, ο Σίτο βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ και με σούτ έκανε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων! Ο Μπέρνερ με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και μετά στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει. Μετά από σέντρα του Άλβαρεζ από αριστερά, ο Μπαράλες έπιασε μία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.Στο 49ο λεπτό ο Καραχάλιος έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια, όμως το σούτ του δεν βρήκε στόχο και κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, στο 55' ο Αστέρας απάντησε με μεγάλη ευκαιρία! O Αλβάρεζ έκανε ένα δυνατό σούτ, αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και να φεύγει άουτ.

Στο 54ο λεπτό ο Μορέιρα έκανε ένα πολύ δυνατό σούτ από αριστερά, μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του Αστέρα, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 59' ο Κάργας με ένα δυνατό σούτ, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσιφτσή, που έπεσε στην δεξιά του γωνία και έσωσε την εστία των Αρκάδων. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αστέρα να χάσει ευκαιρία, με τον Σίτο να σουτάρει και τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα, αφού πρώτα είχε χτυπήσει στο δοκάρι.

Στο 65ο λεπτά ο Σάλιακας έκανε μία επικίνδυνη σέντρα-σούτ από δεξιά, με τον Τσιφτσή να αποκρούει με δυσκολία την μπάλα. Τα σούτ των Ριέρα(72') και Βαλιέντε (74') ,δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Λοντίγκιν. Στο 82ο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίχτες, μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (85’ Μίνα), Μπρένερ (43’ Μορέιρα), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76’ Λώλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Αλβάρες, Καστάνο, Ατιένζα, Σανταφέ (66’ Βαλιέντε), Μουνάφο (25’ Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαράλες, Σονί (66’ Ροντρίγκο Γκόμεζ – 94’ Τασουλής), Ριέρα (94’ Κανελλόπουλος). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code