ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (0-0): Κρητικό "στοπ" στο "Πράσινο" σερί νικών στην Λεωφόρο

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στην "Λεωφόρο" για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί νικών που έχει μέσα στο "σπίτι" του, παρότι σκόραρε ο Καρλίτος στο 94' μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Κρητικοί κέρδισαν αυτό που ήθελαν αφού κατάφεραν να πάρουν βαθμό σε μια τέτοια έδρα που φέτος έδειχνε πως ήταν ίσως ή πιο δύσκολη. Γενικότερα το παιχνίδι ήταν κάπως υποτονικό, λίγες φάσεις πόσο μάλλον καλές, με το "Τριφύλλι" να δυσανασχετεί με την διαιτησία του Γκορτσίλα. Σημασία έχει πως οι "Πράσινοι" έχασαν το σερί και οι Κρητικοί πήραν ισοπαλία που θα έλεγε κανείς ότι μετράει σαν νίκη. 

1ο Ημίχρονο:

Οι "Πράσινοι" μπήκαν πιο δυνατά στις αρχές  του πρώτου μέρους έχοντας στο μυαλό τους να επεκτείνουν το σερί που έχουν στα εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα στο 9' ο Καρλίτος μπήκε μέσα στην περιοχή γύρισε, όμως κανείς δε βρήκε τη μπάλα, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ρούμπεν έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Η αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε στο 12' Ο Γκαγιέχος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αλεξανδρόπουλο, έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο ΟΦΗ μετά το δοκάρι που είχε, ανέβασε ρυθμό και έπαιζε καλύτερα από το "τριφύλλι". Στο 21' ο ΟΦΗ είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Διαμαντή να στέλνει την μπάλα άουτ με το κεφάλι, ενώ παράλληλα είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Νιόπλια με τον Καμάου να παίρνει την θέση του Νέιρα. Στο 31' ο Παναθηναϊκός είχε βρει ευκαιρία μετά από πολύ ώρα αλλά η εκτέλεση φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 36' η κεφαλιά του Ιωαννίδη μπλοκαρίστηκε από τον Επασί. Τρομερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 38' ο Πέρεθ έκανε ένα σούτ, αλλά ο Βούρος έδιωξε πάνω στην γραμμή. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε πιο ήπια με τις δύο ομάδες να μην είχαν κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία.

2ο Ημίχρονο:

Η ομάδα των "Πρασίνων" στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορούσε να αναπτυχθεί καθόλου με αποτέλεσμα η ομάδα του ΟΦΗ να κάνει το παιχνίδι της και να ασκεί πίεση. Στο 58' ο ΟΦΗ είχε καλή ευκαιρία αλλά ο Μπρινιόλι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπαλογιάννη. Οι "Πράσινοι" έβγαλαν αντίδραση, στο 60' ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα, με το σουτ του Βιτάλ να μην περνάει από τα σώματα. Η πρώτη αλλαγή του "Τριφυλλιού" ήταν στο 61' με τον Μαουρίσιο να παίρνει την θέση του Αλεξανδρόπουλου. Δεύτερη αλλαγή για τον Γιοβάνοβιτς με τον Βιγιαφάνιες στην θέση του Ιωαννίδη, έξαλλοι με την διαιτησία του Γκορτσίλα οι "Πράσινοι". Στο 72΄μέσα ο Καστάνιος, έξω ο Ντουρμισάι για τον ΟΦΗ. Καλή στιγμή στο 73' για τον Παναθηναϊκό, Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα, ο Καρλίτος την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80΄ βγήκε ο Λάμπρου, μπήκε ο Γιαννούλης για τον ΟΦΗ. Επιθετικές αλλαγές για τον Γιοβάνοβιτς Παλάσιος και Μπουζούκης πήραν την θέση του Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ. Στο 90' ο Μαουρίσιο σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 94' ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον συνήθη ύποπτο Καρλίτος αλλά ο Γκορτσίλας το ακύρωσε ως οφσάιντ. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας,Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος και Ιωαννίδης.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νεϊρα, Βούρος, Διαμαντής, Γκαγιέχος, Ντουρμισαϊ, Τοράλ, Μεγιάδο και Μπαλογιάννης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code