ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Champions League: Νίκησε η "Ελληνική" Σερίφ Τίρασπολ την Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτο γκολ του Μέσι με την φανέλα της Παρί

 


Αναλυτικά:

Άγιαξ-Μπεσίκτας: 2-0

Ο Άγιαξ υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε την Μπεσίκτας με 2-0. Ο Μπέργκις άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17' λεπτό, ενώ με δική του ασίστ, ο Χάλερ έκανε το 2-0 στο 43' λεπτό. Ο Άγιαξ διατήρησε το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος και νίκησε με 2-0, κάνοντας το 2/2, ενώ η Τουρκική ομάδα σημείωσε την δεύτερη ήττα της στην διοργάνωση και έμεινε χωρίς πόντο.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβώνας: 1-0

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν με γκολ του Μάλεν στο 37' λεπτό. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αν και ο Μάλεν σκόραρε ξανά στο 74' λεπτό, εκείνη την φορά δεν μέτρησε, γιατί το VAR έδειξε ότι ο παίκτης της Γερμανικής ομάδας ήταν offside. Με αυτήν την νίκη, η ομάδα που κοουτσάρει ο Μάρκο Ρόουζ έκανε το 2/2, με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας να μένει χωρίς πόντο στα δύο πρώτα ματς.

Ρεντ Μπουλ Λειψίας-Κλαμπ Μπριζ: 1-2

Παρότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε την νίκη, δεν έκανε το ίδιο η...έτερη Γερμανική ομάδα, η Ρεντ Μπουλ Λειψίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Ενκουκού στο 5' λεπτό, ενώ η Βελγική ομάδα απάντησε 17 λεπτά αργότερα με το γκολ του Βανάκεν (22' λεπτό). Οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω-κάτω στον αγώνα με το γκολ του Ρίτς στο 41' λεπτό, οπού έκαναν το 1-2. Η Μπρίζ, παρά την πίεση της Ρεντ Μπουλ Λειψίας στο δεύτερο μέρος, διατήρησε το προβάδισμα της και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-2 και ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, με την Γερμανική ομάδα να έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Παρί Σαίντ Ζερμαίν-Μάντσεστερ Σίτι: 2-0

Στο πιο "ακριβό" αγώνα του Champions League, η Παρί Σαίντ Ζερμαίν υπερασπίστηκε την έδρα της και νίκησε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκεγιέ έκανε το 1-0 στο όγδοο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Μάντσεστερ Σίτι απείλησε και έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Παρί στο 74' λεπτό του αγώνα με ασίστ του Εμπαπέ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Παρί ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, όσους έχει και η Μπριζ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στους τρεις πόντους, με την Ρεντ Μπουλ Λειψίας να μην έχει πάρει ακόμη κάποιο πόντο.

Πόρτο-Λίβερπουλ: 1-5

Η Λίβερπουλ είχε τον κύριο λόγο στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Σαλάχ και Μανέ στο 18' λεπτό και στο 45' λεπτό αντίστοιχα. Η Αγγλική ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Αιγύπτιος μεσό-επιθετικός ανέβασε την διαφορά στο 3-0 στο 66' λεπτό. Η Πόρτο υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Κονσεισάο προσπάθησε να μειώσει το σκορ και ο Ταρέμι στο 75' λεπτό με γκολ του έκανε το 3-1. Η Λίβερπουλ όμως ανέβασε ρυθμούς και με δύο γκολ του Φιρμίνο στο 77' λεπτό και στο 81'λεπτό, νίκησε με 5-1 την Πόρτο και έκανε το 2/2, με την Πορτογαλική ομάδα να μένει με ένα πόντο στα πρώτα δύο ματς.

Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-2

Η Μίλαν ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Ραφαέλ Λεάο στο 20' λεπτό (2-1), με τον 22χρονο Πορτογάλο επιθετικό να συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Πλήγμα για την Ιταλική ομάδα στο 29' λεπτό με την κόκκινη του Κεσί (δεύτερη κίτρινη κάρτα), κάτι που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Οι Μιλανέζοι μέχρι τα τελευταία λεπτά κρατούσαν το 1-0, αλλά οι ροχιμπλάνγκος έκανε την απόλυτη ανατροπή με τον Γκριεζμάν στο 84' λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουάρεζ στο 90+7' λεπτό, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 1-2. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στους τέσσερις πόντους και την δεύτερη θέση του Β' Ομίλου, ενώ η Μίλαν έμεινε χωρίς βαθμό στα δύο πρώτα ματς. 

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ: 0-0

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ και το τελικό σκορ ήταν το 0-0. Τόσο η Σαχτάρ Ντόνετσκ όσο και η Ίντερ έμειναν στον ένα βαθμό μετά τα δύο πρώτα ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σερίφ Τίρασπολ: 1-2

Η Σερίφ Τίρασπολ συνέχισε να ζει το φετινό "ευρωπαϊκό" όνειρο της και νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 1-2. Η Μολδαβική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 25' λεπτό, με τον Γιακσιμπάεφ. Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε για να ανατρέψει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και για αυτό οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.  

Η βασίλισσα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έκανε πολλές ευκαιρίες, ενώ κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά στο 65' λεπτό, να φέρει το ματς στα ίσα (1-1). Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπρούνο έβαλε γκολ στο 72' λεπτό, το οποίο βέβαια μετά από ένδειξη του VAR, ακυρώθηκε ως offside. Αν και οι μερένγχες πίεζαν για να έβαζαν γκολ, η Σερίφ Τίρασπολ πήρε το προβάδισμα με 1-2 με γκολ του Τιλ στο 90' λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Μολδαβική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται οι Αθανασιάδης, Κολοβός και ο Μπρούνο, ανέβηκε στην πρώτη θέση με έξι πόντους, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τρεις πόντους.

    
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code