ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κεραμιδάς: «Βελτιωθήκαμε και έχουμε ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς»

 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Κεραμίδας μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τουρκική Ελαζίγκ στην προκριματική φάση του EuroCup, υπογραμμίζοντας σε ποια σημεία κρίθηκε το αποτέλεσμα και επεσήμανε ότι η ομάδα του παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, το οποίο την κρατάει σε τροχιά πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα.

Η γκαρντ του ΠΑΟΚ,  Πηνελόπη Παυλοπούλου επισήμανε πως η ομάδα έχει βρει τα σημεία όπου έκανε λάθη, τονίζοντας πως αυτό που κρατάει από τον αγώνα είναι πως οι ασπρόμαυροι ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού, την στιγμή που έπρεπε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε ότι: «Οι δύο ομάδες είναι απροετοίμαστες ακόμα, και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, δεν λειτουργήσαμε καλά αμυντικά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την αμυντική λειτουργία μας, πλησιάσαμε στο σκορ και με αυτόν τον τρόπο έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε καλά, ειδικά στην άμυνα είχαμε πολλά κενά, δεχθήκαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα, και ευτυχώς για εμάς καλύψαμε την διαφορά και φέραμε το παιχνίδι σε ένα εφικτό σκορ, ώστε να παλέψουμε στον δεύτερο αγώνα για την πρόκριση".

Η γκαρντ του ΠΑΟΚ, Πηνελόπη Παυλοπούλου ανέφερε ότι: "Αυτό που κρατάω από τον πρώτο αγώνα, είναι πως ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού την στιγμή που έπρεπε, και στο δεύτερο παιχνίδι εφόσον θα ξέρουμε τις αντίπαλες παίκτριες, ίσως δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την αρχή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code