ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Μία καλή εμφάνιση οι "Ερυθρόλευκοι", το δύσκολο η "Ελαφρά Ταξιαρχία"


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στον "Γ. Καραϊσκάκης" στα πλαίσια της 3ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στις 18:15 με στόχο την νίκη.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πάρα την νίκη με 1-2 επί της πολύ ανταγωνιστικής Λαμίας δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Στον Σύλλογο επικρατεί γκρίνια και εσωστρέφεια και θέλει να δει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ως αφορμή για μια σταθερή πορεία αλλά και μια καλή εμφάνιση. Στο αγωνιστικό κομμάτι από την αποστολή του Ολυμπιακού έμειναν έξω οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί οι οποίο αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν και κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας την περασμένη Κυριακή. Έτσι ο Μαρτίνς θέλει να τους προστατέψει ενόψει και των πολλών παιχνιδιών που έρχονται. Στόχος στο παιχνίδι η νίκη με μια καλή εμφάνιση.

Απόλλων Σμύρνης: Απο την άλλη μεριά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι αρκετά δυνατή ομάδα και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρει θετικό αποτέλεσμα. Την περασμένη αγωνιστική ο Βόλος πέρασε σχετικά εύκολα από το "Γ. Καμάρας" με σκορ 1-3. Ωστόσο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έδειξε καλά στοιχεία. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές λόγω κούρασης. Είδηση αποτελεί το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βέρχουλστ, αλλά όπως φαίνεται θα δοθεί ευκαιρία στον Κώστα Κότσαρη που λογικά θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Άντονι Φατιόν που αν και εξέτισε την τιμωρία του με τον Βόλο, έχει ενοχλήσεις και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι. Στόχος του Απόλλωνα μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο κομμάτι της προϊστορίας την περασμένη σεζόν Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης βρέθηκαν αντιμέτωποι 2 φορές για το πρωτάθλημα με τους "Πειραιώτες" να κερδίζουν και τις 2 με 2-0 και 1-3 αντίστοιχα.

Οι αποστολές των 2 ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Κυρίτσης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαλί, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code